torstaina, tammikuuta 31, 2008

Alive

Heheh, täällä ollaan hengissä edelleen. Ei ole ollut oikein aikaa ja intoa viime aikoina bloggaamiseen. Eikä sitä väkisin sitten viitsi vääntää...

Mutta arvatkaapa mitä! Mie tulin toissapäivänä Egyptistä! Joo, olen tiennyt matkasta jo syksystä lähtien, mutten siitä täällä aiemmin kertonut, koska kyseessä oli yllätysmatka äidin 50-vuotissynttäreille. Matkaan lähdettiin viime viikon maanantaina (tiistaina Egyptiin) ja siis nyt tiistaina palattiin kotiin. Sharm El Sheikh oli matkakohteemme ja siellä tarkemmin ottaen Coral Bay -lomakylä. Matkassa olivat mukana siis vanhempani, Puolisko, Pikkuveli, Pikkusisko ja Pikkusiskon avopuoliso. Me "nuoriso" vietettiin myös perjantaipäivä Kairossa ja voitte arvata, miten iso juttu miulle oli nähdä pyramidit ja sfinksi puhumattakaan Kairon Egyptiläisestä museosta. Mie voisin lähteä takaisin vaikka heti. Sharm El Sheikh sijaitsee Punaisenmeren rannalla ja Siinain aavikko ja vuoret ovat aika karu kontrasti merelle. Tuuli siellä kävi koko ajan, mutta kyllä siellä tarkeni bikineissä maata auringossa ja uida meressä. Flunssanhan mie tietysti sain, nyt on kamala räkätauti päällä. Hotellimme oli tosi huippu!

Kävin vaan tässä pikaisesti kertomassa, missä mennään. Nyt sohvalle lepäämään. Kerron myöhemmin matkasta tarkemmin ja joitain kuviakin tietty voisin laittaa.

17 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oih, Egypti on kiehtova, tai ainakin Kairo ja etenkin pyramidit! Sharm el Sheik ei mua kyllä kauheesti lumonnut, kun siellä pari vuotta sitten viikon vietin. Mutta aurinko paistoi...ja se oli pääasia. :)

Anonyymi kirjoitti...

Egypti! Minä haluisin kovasti pyramideja katsomaan. Ja lämpimään auringon paisteeseen myös :)

Laitoin mailia.

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kuulla että henki pihisee (vaikkakin nyt räkäisen nenän kautta) :). Voi epykti... pyramidit ovat varmasti mykistäviä. Lomakuvia odottelen innolla :). Pikaista paranemista!

Anonyymi kirjoitti...

Oj-joi, luksusta =) En osaa kuvitella sitä fiilistä kun seisoksii pyramidin juurella. Taikka tuijottaa Tutankhamonin maskia silmästä silmään.. Huih.

Kuvia odotellessa... pääsee maan matonenkin mielikuvamatkalle ;)

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa Lunara, sinähän olet sitten makaillut enemmänkin viimeaikoina.

Nuo Egyptin pyramidit ovat kyllä 'must', mutta meikäläiseltä vielä näkemättä. Kiva kun olet kiinnostunut kulttuurista ja historiasta, nautit matkoistakin enemmän.

Nuori työntekijäni lähtee ensi tiistaina tyttäkaverinsa kaa sinne Sharmiin.

Anonyymi kirjoitti...

Piti tietysti kirjoittaa matkaillut. Vaikka saa sitä lomalla makaillakin:)

Anonyymi kirjoitti...

...varsinkin kun hotellin nimi on Domina Harem...

Anonyymi kirjoitti...

moi muru! haastoin sut aikani kuluksi meemiin.. linkki tossa bloginosotteena suoraan.

Hallatar kirjoitti...

Wautsi!

Ootellaan kuvia... ;D

Hallatar kirjoitti...

Waude!

Olet varmaan nyt ihanan ruskettunut? =)

Hallatar kirjoitti...

Hups!

Taitaa olla rusketus jo siis lähtenytkin! =)

Hallatar kirjoitti...

Huhuu!

Hyvää pääsiäistä! =)

Anonyymi kirjoitti...

Lunaraa!!!???

Nita kirjoitti...

Missä ihmeessä hää luuraa?? Eikö kukaan tiedä? Toivottavasti kaikki on hyvin <3 Ikuva ...

Anonyymi kirjoitti...

Elossa olen ja hengitän. Oon ollut vaan koko kevään aika kiireinen ja muutenkaan en ole jaksanut paljon blogeissa pyöriä. Anteeksi kaikki ihanat!

Katotaan, josko saisin vähän parannettua tapojani kun nyt työt loppuu.....

Nita kirjoitti...

Kuulumisia odotellen...!
Velkom päk =)

Hallatar kirjoitti...

Odotamme siis... =)