maanantaina, kesäkuuta 09, 2008

Sadepäivä

Sataa, sataa ropisee. Harmaata ja pimeää. Onhan se niin, että ei ole viime aikoina joissain osissa tätä maata saatu vettä tarpeeksi, hyvä siis luonnolle, että sataa. Täällä oli muuten viikko sitten maanantaina ihan samanlaista kuin nyt. Lisäksi silloin oli vielä aamulla niin kova ukkonen, että ikkunat tärisivät. Pelotti ihan, tosin mie pelkään aina ukkosta. Ensin jo ehdin ajatella, että joku pommi tai maanjäristys on, niin kova tärinä kävi. Ei onneksi sentään. Eilenkin Ukko iski salamoitaan, enpä ihmettelisi, jos tänäänkin niin kävisi. Päätä jomottaa vähän siihen tahtiin. Ja mielikin on vähän harmaana, kai se on tämä sää.

Ystävä oli viime yön meillä, kun hänellä on nyt yliopistolla gradun kypsäri menossa. Toivottavasti menee hyvin. Ja meneehän se :) Ja Hildegum on tulossa tänään katsomaan miun kanssa yhtä dokumenttia digiboksilta anorektisista tytöistä. Se tuli silloin telkkarista, kun oli Euroviisut samaan aikaan, niin piti tallentaa. Onhan se sitä "taattua 4D-laatua", mutta ihan mielenkiintoinen aihe. Samalla Hildegum värjää miun hiukset, on sitten taas vähän punaisempi tukka :D Haluaisin mustia raitoja ottaa tähän punaisen päälle. Ajattelin, että jos vaikka sitten ennen Rokkia kävisi ihan kampaajalla. Jos on varaa. Ja jos nyt ylipäänsä miulle sellaiset mustat raidat kävisi. Musta ja punainen on kyllä ihan ok-yhdistelmä.

Kroppa on pikkuisen hellänä eilisestä RPV:stä (reisi-pylly-vatsa -alueiden muokkaustunti). Hyvähän se vaan on, tietää ainakin, että oli tehokasta. Kyllä siellä kunto- ja jumppasalilla alkaa jo hiki virrata ihan eri tavalla tähän aikaan vuodesta! Varsinkin kun jumppa on vielä aika täynnä, niin hiki lentää. Jos malttais tänään pitää lepopäivän.

2 kommenttia:

Hallatar kirjoitti...

Hui.
Kuulostaakin ihan kauhialta! =P

Sää oot sitkeä sissi.
Voin vain kuvitella kuinka tuollaisessa
paikassa ON kuuma! =)

Virkistää tämä sadekausi,
mutta niinkos aina Suomen säätilassa:
kaikkea tulee aina liikaa.
Jos paistaa, on hellekausi,
jos sataa, sataa viikkotolkulla jne... =)

Jaksuja =)

Lunara kirjoitti...

Hihih, kun hiki oikein lentää ja lihaksissa polttaa, niin siinä toisaalta sitten unohtuu nämä kaikki maalliset murheet kun keskittyy olennaiseen.

Jep, nyt on kyllä saatu sateesta virkistykseksi jo vähäksi aikaa :) Toivottavasti ensi viikolla paistaa aurinko ja lämpenee, kun jussikin saapuu!