tiistaina, kesäkuuta 23, 2009

Home Sweet Home

Kotona taas! Eilen illalla oltiin kotona, tulihan siinä melkein vuorokausi matkustettuakin! Nyt on ihan järjetön väsymys, voisi vaan nukkuu. Mutta pakko pysyä hereillä, että mahdollisimman nopeasti korjaantuisi tämä päivärytmi. Silmät meinaa kyllä mennä kiinni. Herättiin tänään klo 10 jälkeen, oli väkisin revittävä itsensä ylös sängystä. Atlantassahan kello siis oli silloin 3 aamuyöllä, joten aika vaikeaa.

Mutta onpa ihanaa kuulla taas suomea, juoda vettä suoraan hanasta, syödä karjalanpiirakoita jne. Täällä on ihan älyttömän hiljaista! Ei kuulu mitään taustahurinoita. Ihan häiritsee, kun on niin hiljaista! ;D Ja aika viileääkin on. Ja kaikki on niin pientä. Eilen jo Helsinkiin saapuessamme ja Joensuun lennollakin katseltiin, että täällä on niin vähän teitä ja autoja! Kauniit näkymät oli kyllä lentokoneesta, paljon vihreää ja vesistöjä. Suomen luonto! Kai tässä hetki menee, kun taas totuttelee. Eilen tuntui ihan oudolta Helsinki-Vantaalla, kun pystyi asioimaan suomeksi. Meinas väkisinkin ensin alkaa englanniksi puhumaan. :)

Nyt jännään huomista, siis menen sinne ortopedille. Toivottavasti nyt selviää, että mikä tätä polvea vaivaa ja kun sen vielä kuntoonkin saisi... Pelottaa ja jännittää.

2 kommenttia:

Hallatar kirjoitti...

Tuollaisista reissuista jää mukavia ja viisastuttavia muistoja. =)

Toivottavasti polvesi on jo ok?

Lunara kirjoitti...

Juu, niitä kyllä jäi! :)

Ei oo ihan ok vielä, mutta paranemaan päin.