perjantaina, tammikuuta 23, 2009

Friday Night

Jees, laiskana oon ollut taas tämän blogin suhteen, mutta eipä ole ollut juuri aikaakaan. Työvuorot on olleet vähän sellaiset, että koko päivä menee vähän siinä sitten. Ja kun olen nyt Niinivaaralla (yksi Joensuun kaupunginosa) töissä, niin työmatkoihinkin menee kävellen aikaa yli tunti päivässä. Kun taas täällä keskustassa työskennellessä miun työmatkaan menee kävellen noin 10-15 min yhteensä ;)

Tänään aiotaan suunnata Kellariin. Siellä soittaa Norther <3 Ollaan jo pitkään haluttukin nähdä bändi livenä ja kun nyt siihen tuli mahdollisuus, niin toki pitää tilaisuuteen tarttua. Tuo Kellari on kyllä ollut aivan loistava lisä Joensuun aiemmin niin köyhään livemusatilanteeseen. Vanha Kerubi oli tietysti ihan loistava, mutta sekin on ollut kuollut ja kuopattu jo vuosikaudet. Eilen vähän pelotti, että pitääkö tämän illan keikka jättää väliin, kun tuntui mahatautia pukkaavan. Se ilmeisesti on nyt onneksi mennyt ohi (tai sitten ei ole vielä kunnolla alkanutkaan...).

Hääsuunnitelmiahan tässä pitäisi tosissaan alkaa toteuttamaan, kun aikaa häihin on puoli vuotta. Tähän voisi sanoa, että onhan tuota aikaa vielä, mutta meillä on nyt sellainen tilanne, että todennäköisesti ei olla tällä mantereella huhti-kesäkuussa. Siitä lisää tuonnempana :) Nyt valmistautumaan iltaan!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

odotan jännityksellä aikaa joka on tuonnempana. :)

Hehkuvainen kirjoitti...

Hyyyy, toivottavasti ei tule/ole mahatautia :/. Vaan toivottavasti oli vain kivaa kellarissa :). Hilpeää viikonloppua!

Lunara kirjoitti...

Viiru: taidanpa nyt kirjoittaakin siitä :)

Hehku: se varmaan meni jo onneksi ohi. Vähän herkältä tuo massu tuntuu, mutta ei kuitenklaan paha :)