sunnuntaina, tammikuuta 25, 2009

Heavy metal and American dream :D

Olipa mahtava perjantai-ilta! Oltiin siis siellä Kellarissa ja oli aika hulppea meninki. Ensin esiintyi joensuulainen Serpenthia ja olipa muuten aika upea veto! Kyllä heitä olisi kuunnellut pidempäänkin. Oon mie levyltä aiemminkin kuunnellut ja toimi silloinkin, mutta livenä oli kyllä tosi huippu. No eihän se Northerkaan huono ollut, mutta ehkä jopa pikkuisen laimealta tuntui Serpenthian vedon jälkeen. Aika onnistunut musiikki-ilta siis :D

Joo, tuossa aiemmassa postauksessani pikkuisen väläytin sitä, että olisin lähdössä reissuun keväällä. Kyseessä onkin vähän pidempi reissu, noin 2,5 kuukautta. Puoliskolta kysyttiin töissä, että lähtiskö se niiden Atlantan toimistolle töihin kymmeneksi viikoksi ja sit ois siellä viikko vapaata. Vähän pohdittiin, muttei tarvinnut kauaa miettiä kun päätettiin, että lähdetään molemmat. Puolisko aloitti autokoulun, sillä siellä ei ilman autoa pärjää ja saadaankin auto käyttöön siksi ajaksi. Asunto siellä myös on valmiina ja Puoliskon firma maksaa vuokran. Toki joudutaan maksamaan tämä meidän oman kodin vuokra, kun tuskin tuoksi ajaksi sais ketään tähän vuokralle ja sitäpaitsi kuitenkin pitää kaikki tavarat ja huonekalut jättää.

Lähtö ois siis huhtikuun alussa ja paluu joskus juhannuksen tienoilla. Miehän en tuolta ajalta saa mistään rahaa, mutta yritetään selvitä. Vähän paha paikka siinä mielessä, että kun on ne häätkin tulossa ja niihinkin pitää säästää. Mutta toisaalta siellä Amerikassa elinkustannukset ovat edullisemmat. Ruoka, vaatteet yms. on halvempia. Kaupunki, jossa me asutaan/asuttaisiin on itse asiassa hieman Atlantan ulkopuolella (jotain vajaan 30 km päässä), mutta kuuluu Atlantan esikaupunkialueeseen. Se on suunnilleen Joensuun kokoinen kaupunki, joten ei mikään metropoli ;D Mutta lyhyt matka Atlantaan siis.

En mie tuota vielä itsekään usko. Uskon vasta sitten, kun/jos astun siellä Atlantassa ulos lentokoneesta. Periaatteessa tämä on nyt sovittu juttu, mutta eihän sitä koskaan voi tietää, mitä tapahtuu. Toivotaan siis kovasti, ettei mikään nyt tulisi estämään tätä meidän reissua. Parantumattomana pessimistinä mie aina varaudun kaikkein pahimpaan, että jotain kuitenkin sattuu ja tämä ei onnistukaan. Mutta on silti aika vaikeaa olla intoilematta ;D

4 kommenttia:

Hehkuvainen kirjoitti...

Hui, aika jännää! Toivottavasti kaikki menee hyvin, ja teillä on siellä rapakon takana oikein kivaa :).

Lunara kirjoitti...

Hehku, toivotaan toivotaan :D

Hallatar kirjoitti...

Waudeee. =)

Hyvä kun tartuitte tilaisuuteen. =)

Lunara kirjoitti...

Jees, Hallatar :) Toivotaan, että nyt varmasti onnistuu. Vasta sit uskaltaa täysillä tuulettaa, kun on lentoliput tilattu. Tai viimeistään sitten, kun ollaan siellä perillä.