maanantaina, marraskuuta 10, 2008

I'm sorry!

Anteeksi kamalasti kaikille, joille olen hiljaisuudellani huolta aiheuttanut :( Se ei ole ollut tarkoitus vähemmissäkään määrin. Todella ihania olette kuitenkin te, jotka näköjään olette kyselleet, mitä kuuluu. Sitä en tiedä, miksi sähköposti ei olisi tullut. Ellei sitten ole ollut se miun vanha osoite käytössä, nythän miulla on jo aika pitkään ollut tuossa sivupalkissa tuo gmailin osoite, joka on siis nykyinen.

Olen siis hengissä ja kaikki ihan ookoo, blogimaailma on vaan jäänyt... Enkä tiedä aktivoituuko tämä nyt tästä, mutta ainakin nyt ajattelin vähän päivittää kuulumisia. Eli töitä teen silloin kun niitä on, pätkätyöläinen siis olen tällä hetkellä :/ Mutta parempi kai sekin kuin ei mitään. Laihdutusprojekti on edelleen käynnissä ja nyt on (kesästä '07) lähtenyt 23 kg. Tosi hidasta se on tällä hetkellä, mutta ihan hyvä tulos tuokin on jo. En silti missään nimessä ole vielä lähellekään tyytyväinen, vaan matkaa tavoitteeseen on vielä.

Isoja asioita tapahtuu, sillä Lunara menee naimisiin ensi kesänä! Heinäkuussa on "The Day" ja jo jännittää! On varattu jo juhlapaikka (pitopalveluineen), vihkijä maistraatista juhlapaikalle (tosin ei vielä tietoa, kuka niistä tulee), kuvausaika studioon ja miulle kampaaja. Pukukin on jo hyvällä mallilla, kun miun vanhasta tummanvihreästä samettipuvusta tuunataan hääpuku. Eikä siihen mitenkään kamalasti varmaan edes muutoksia tule. Sormuskin on jo aika vahvana mielessä, että millaisen haluan. Tällä hetkellä siis Kalevala Korun Uskelan Isokylän sormus on se ykkösvaihtoehto. Aah, tästä siheesta mie voisin kirjoittaa vaikka kuinka!

En nyt sano, että aktivoidunko mie nyt tässä vai en, mutta ainakin nyt teille tiedoksi, että elän ja hengitän. Ja anteeksipyyntö siitä, kun olen laiminlyönyt teidät blogiystävät... Olette kyllä mielessä olleet ja nyt on huono omatunto...

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onpa kiva kuulla, että olet hengissä ja ilmeisen onnellisena :D. Onnittelut jo etukäteen rouvautumisesta! Ja tuo painonpudotus on kyllä oikeasti hyvä saavutus.

Lunara kirjoitti...

Hehku! <3

kiitos vaan, ihan onnellisena tässä ollaan, vaikka onhan noita murheitakin välillä. Mutta milloinkas niitä ei olisi? :D

Laitoin sulle muuten mailia just äsken!

Hallatar kirjoitti...

Onnea siulle kaikesta ihan hirmuisesti!!!

Minä en ollut huomannut siun uutta meiliosoitettasi vaan olin laittanut siihen vanhaan postia.

Lunara kirjoitti...

Kiitos, Hallatar! <3

No onneksi nyt on sitten uusi osoite tiedossa :)

Nita kirjoitti...

Isokokoinen MOI ja kiitos viestistä! :) Wau, hienoja uutimia! Onneva @-->--

Lunara kirjoitti...

Hei Hiltsuseni! <3

Kiitos! Kuules, laittaisitko miulle maililla (lunarantoinen at gmail piste com) siun mailiosoitteen (on päässy unohduksiin miulta) niin miulla ois siulle asiaa sitä kautta :)

Nita kirjoitti...

Kuitti! ;D

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos mailista, sain sen kyllä, ja tarkoitus on ollut vastatakin, mutta voi himputti kun se on jäänyt.... mutta kyllä se vastaus tulee. Hetikohta :D.