perjantaina, marraskuuta 14, 2008

Töistä ja vähän muustakin

Tällä viikolla on ollut kaksi päivää töitä. Ei oo onneksi ollut yhtään viikkoa kesän jälkeen, ettei ois ollu töitä ollenkaan. Ens viikolla oiskin sitten täydet tunnit. Jippiaijee! Toisaalta tämä on aika rasittavaakin, kun miulle nyt näitä työsopimuksia tulee koko ajan tosi pätkittäin. Esim. viime viikolla oli 4 päivää töitä ja joka päivälle omat työsopimukset! Siinä kertyy paperia enemmän kuin kylliksi... Ja sitten tällaisesta pätkittäisestä työstä kun ei lomia kerry. Se vähän kismittää. No, kattoo nyt miten pitkään jatkuu näin. Olihan miulla syyskuun loppuun asti pidemmät työsopimukset, mutta nyt on näin. Parempi tietysti näin kuin ei mitään... Kai. Vähän ikävää, kun ei tiedä ollenkaan tulevasta.

Tänään on vapaapäivä ja suuntaus on kaupungille Nanten ja Erilin kanssa. Eräässä kultasepänliikkeessä on tänään Kalevala Korun esittelijä paikalla ja ajattelin käydä katsomassa, josko hänellä olisi mukana näytillä sitä Uskelan Isokylän sormusta. Ois ihan kiva nähdä se ihan luonnossa ennen ostopäätöstä.

Mie sain tiistaina lääkäriltä luvan puolittaa miun verenpainelääkeannoksen! Pari viikkoa seuraan kotona mittaillen ja 3.12. on aika sairaanhoitajalle, jolle sitten näytän tulokset. Tämän aamun mittaus oli 115/76, eli hyvä. Ehkä se lääkeannoksen pieneneminen ei vielä vaikuta ja siksi oli noin hyvä (?) Tosin syke on ollut miulla nyt nämä pari päivää aika korkealla. Oon kyllä tällä viikolla joka päivä harrastanut aika korkeasykkeistä liikuntaakin, joten tuo tykytys voi siitäkin johtua. Who knows.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aika kurjaa tuommoinen pätkäisyys töissä :/. Toivottavasti niillä nyt olisi tarjota jotain vähän pidempää ajanjaksoa, ettei tarttisi tylsiä papereita pyöritellä vaan voisi keskittyä työntekoon.

Lunara kirjoitti...

Niinpä. Vaikka pitää varmaan olla kiitollinen, että edes näin on. Sen verran huonossa jamassa alkaa työtilanne olla koko maassa ja varsinkin täälläpäin Suomea.