sunnuntaina, marraskuuta 23, 2008

Winterstorm

Tarpeeks kun valittaa, niin johan alkaa tapahtua! Edellisessä postauksessa siis märisin lumenpuutteesta ja pimeydestä. Onpahan ainakin tuo lumenpuute nyt mennyttä ainakin toistaiseksi! Aikamoinen myrsky on riehunut maassamme tänään ja sähkötkin ovat poikki monesta torpasta. Onneksi ei meiltä (koputtaa päät... puuta).

Tänään oli Joensuun kaupunkikeskustayhdistyksen järjestämä perinteinen joulun avaus. Alun perin oli tarkoitus mennä sinne ihmettelemään, mutta tämä sää kyllä sai aikaan sen, että menin mieluummin jumppaan. Jouduin toki sinnekin tarpomaan läpi tuulen ja tuiskun. Hyvä puoli siinä oli, että kun miun sali sijaitsee aivan torin laidalla, niin ennen ja jälkeen jumpan sai ikkunasta aitiopaikalta katsella torin touhuja. Ennen jumppaa ei torilla paljon väkeä näkynyt, kävi sääliksi lumihiutale- ja tonttupukuiset lapset, jotka lavalla hyppivät. Ilmeisesti siinä oli kuitenkin vasta harjoituksesta kysymys (?), sillä jumpan päätyttyä tori olikin pelmahtanut ihan täyteen väkeä ja zembalot olivat täydessä vauhdissa. Kotimatkalla kävin ruokakaupassa ja siinä oli ilotulituskin alkanut ja vilauksen siitä näinkin. Ilmeisesti tosi alhaalta olivat ampuneet raketteja, koska ihan hyvin näkyi. Voi tietty olla, että ne isoimmat paukut ovat menneet tuiskun ja pilvien peittoon.

Toivottavasti nämä lumet nyt pysyvät eikä lämpene liikaa. Jos nyt nämä kinokset alkaisivat sulaa, niin johan tulisi loskaista!

Enää viikko marraskuuta, ja sitten koittaa joulukuu. Ensi viikonloppuna varmaan meilläkin laitellaan jouluvaloja.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä tosiaan heti tuli jouluinen fiilis, kun lunta pyrytti :). Kun ei tarvitse raivata viittä kilometriä pihatietä käsin auki taikka kaivaa autoaan metrin kinoksesta, niin tästä voi vaan nautiskella :D.

Lunara kirjoitti...

Jeps, Hehku! On tässä kerrostaloasumisessakin puolensa, vaikka välillä kaipailisikin ihan omaan taloon. Ei tarvi itse kolailla lumia :)

Anonyymi kirjoitti...

Neito on ilmestynyt takaisin. Kuulemma entistä hoikempana ja kohta rouvana. Tervetuloa ja lämpimät onnittelut!

Lunara kirjoitti...

Heippa, Buji!!

Jees, näin on päässyt käymään. Kiitokset :)