lauantaina, marraskuuta 29, 2008

Väsynyt valittaja

Tulin töistä. Tänään oli tarkoitus paistaa pipareita ja laittaa jouluvaloja. Ja kotona on kamala sotku ja pitäis siivota. Mutta miulla on nyt ihan semmoinen olo, että en jaksais. Siis miulla, joka yleensä intoa puhkuen olen joulun alla tekemässä kaikkia joulupuuhia heti kun vain tuntuu, ettei ole vielä liian aikaista. Tänä vuonna on ollut vähän matalapainetta havaittavissa tässä jouluintoilussa. Mie oon ollut koko syksyn ihan älyttömän väsynyt ja on ollut aika usein univaikeuksia. Saattaa olla ihan tuosta johtuvaa.

Eihän miun elämä edes mitään rankkaa ole, kun huushollissa elää miun lisäksi vain Puolisko ja ystävämme villakoirat pitkin lattioita. Niin, jotta ei miun kai pitäis valittaa väsymyksestä ja muusta, kun en varmaan perheellisten stressistä ja väsymyksestä mitään (vielä) tiedä. Mutta valitan silti! Aika täysiä miun päivät ovat olleet tässä syksyllä, ihan ihmettelen, että miten aika riittää sitten kun niitä lapsia on joskus (toivottavasti). Ja miten mie sitten kestän sen stressin ja väsymyksen? Pelottavaa. Kaipa niissä lapsissa on sitten niin paljon niitä hyviä puolia, että huonot puolet jäävät niiden varjoon.

Jos mie kuitenkin edes yrittäisin saada jotain aikaiseksi (?)

Olut tai pari taitaa maistua tänään ainakin. Pitäisköhän illalla lähteä johonkin? Puolisko on ainakin alkuillaksi menossa saunomaan työkavereidensa kanssa. En sitten tiedä, että suunnataanko yhdessä illalla johonkin vai ei. Tekisi kyllä mieli, mutta väsyttää. Mutta silti on tylsääääää. Huomenna ainakin taidan viettää ihan rennon (ja tylsän) päivän.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi valitus :/. Se on muuten kurja yhtälö jos on tylsää JA väsyttää. Silloin ei oikeastaan edes jaksa korjata sitä tylsyyttä. Tosin minusta tuntuu että nämä kaksi käy usein käsi kädessä, koska harvoin minulla on ollut energisenä tylsää...

Toivottavasti jostain saat semmoisen sopivan leppoisan tonttuiluvaihteen :).

Lunara kirjoitti...

No, onneksi miun ilta ei sitten loppujen lopuksi ollutkaan niin tylsä :) Ja piparitkin sain tänään paistettua.

Jospa vielä tässä saisi aikaiseksi ne jouluvalot laittaa!