perjantaina, elokuuta 24, 2007

Hiostava aamu

Tätä aamua voisin ehkä ihan hyvällä omallatunnolla kuvata ahkeraksi. Oon käynyt jo salilla, tiskannut, pessyt vessan ja nyt on pyykkikin pyörimässä. Auts, eilisestä jumpasta on reidet ja takamus vähän kipeenä, mutta ei se salireissua haitannut. Melkein jo ahistaa tietoisuus siitä, etten pääse salille huomenna ja ylihuomenna. Koukussa kuin kala. Oli kyllä ihan sairaan kuuma siellä (taas), jo alkulämmittelyn jälkeen oli selkä ihan märkänä. Tää ilma on nyt muutenkin jotenkin hiostavan painostava eikä lehti värähdäkään puussa. Tyyntä myrskyn edellä? Toivottavasti ne Etelä-Suomen myrskyt eivät ole tänne tulossa!

Eilen leivoin ihania omena-kanelirahkapullia sunnuntaiksi. Siinä leivonnan tuoksinassa sattui aika omituinen juttu. Meille tuli pappi ovelle! Juu, vaikkei kuuluta kirkkoonkaan. Kyllähän se heti miun ilmeestä näki, että nyt tais tulla väärään osoitteeseen. Papinkauluksesta kun tietysti heti tunnistin hänet papiksi. Sanoi vaan, että "tämä ei taidakaan olla osoite X, vai onko tänne pappi tilattu?". No, mie sitten korjasin, että eipä ole. Toivoteltiin vaan hyvät päivänjatkot. Joskus alkukesästä meille yritti tulla joku sähkömies tms., viereiseen rappuun olis pitänyt oikeesti mennä. Tiedän kyllä, mistä nämä sekaannukset johtuvat. Meillä on osoitteessa kaksi kirjainta, siis ensin on talon numero, johon kuuluu pieni kirjain ja sitten rappu, joka on iso kirjain. Nämä sitten sekoittavat joitakin. Aika paljon meille tulee sellaista postiakin, josta puuttuu toinen kirjain. Mutta päasia, että perille tulee.

Iltavuoroon pitäisi vielä tänään mennä ja huomenna aamuun. Sitten huomenna mennäänkin vanhempieni luo, kun siellä on meidän perinteiset rapujuhlat illalla. Pitää ottaa kakkutarpeet mukaan ja tehdä siellä kakku sunnuntaiksi valmiiksi. Meinasin tehdä suklaajuustokakun. Että sitten oikein kunnon kaloripommi. Pohjalle tulee minttu-Dominokeksejä. Toivottavasti meidän suununtain vieraat (miun ja Puoliskon porukat) syövät sitten kakkua ja pullia paljon, ettei meille jää kauheesti syötäväksi.

Puolisko lähtee viikon päästä...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jestas, nyt tekevät jo papitkin "ovelta ovelle"-käyntejä, tähän mennessä onkin pitänyt selvitä vain Jehovan todistajista :D. Oletpas tosiaan ollut ahkerana, minä ajattelin vasta nyt aloittaa puuhastelun. Siivoamista ja leipomista pitäisi suorittaa. Hauskaa viikonloppua!

Lunara kirjoitti...

Hehee, sama kävi miunkin mielessä ;D

Ahkeraa puuhastelua ja rennon leppoisaa viikonloppua siulle, Hehkusein!