sunnuntaina, elokuuta 19, 2007

Se tulee taas!

Nimittäin Big Brother! Luulenpa vaan, että tänä vuonna aion ruotia ohjelmaa ja asukkaita täällä omassa uutukaisessa blogissani muiden juttujen ohella. Ohjelma alkaa Subtv:llä 29.8. eli aikaa on enää vähän yli viikko ;)

Ei mahda mitään, vaikka miulla viime vuonna meni hermot useaan otteeseen niihin asukkaisiin ja koko ohjelmaan, niin nyt taas odottelen uudella innolla uutta kautta. Toivottavasti tulee mielenkiintoinen kausi eikä ihan niin paljon kännisekoiluja kuin viime vuonna, please! Tänä vuonnahan on ollut videorekrytointikin käynnissä, sitä kautta ilmeisesti on valittu yksi asukki (?) Korjatkaa jos olen väärässä, en niin ole seurannut tuota asiaa.

Vielä pitää vähän odottaa!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hassua, juuri äsken sattui silmiini tuo bb alku ilmoitusmainosjokujuttu, ja tulit mieleeni. ja sitten olitkin jo kirjoittanut bb:stä. tän täytyy olla jotain telepatiaa. miulla on ikävä sua muru.

Anonyymi kirjoitti...

Tuskinpa niitä kännisekoiluja tulee yhtään vähempää, ikävä kyllä. Sen siitä saa kun pistetään jossain määrin omituisia (täytyy olla vähän omituinen että lähtee tuohon ohjelmaan) ihmisiä suljettuun tilaan ja juotetaan niille kauheat määrät ilmaista viinaa.

Mutta siitä huolimatta toivotan hauskoja hetkiä BB:n ja uuden blogin parissa :).

Lunara kirjoitti...

Viiru-kulta, niin miullakin on sinnuu ikävä! Joo, telepatiaa varmasti :)

Hehku hei! Näinhän se taitaa mennä... Voisivat vaan jättää hieman vähemmälle sen viinan tarjoilemisen ja keksiä muuta jännää toimintaa tilalle enemmän. Kiitosta vaan toivotuksista :)

Anonyymi kirjoitti...

Mie en oikein kiskaan oo lämmenny tolle bb:lle eli enpä taida katsoa. Mutta hauskoja katseluhetkiä sulle ja kiva, kun olet aloittanut tämän uuden blogin. Käyn lueskelemassa varmasti :)

Lunara kirjoitti...

Moil Lisbetti, kiva kun siekin löysit tänne :) Minnuukin välillä aina vähän turruttaa tuo BB, mutta varmasti tulee silti seurattua.