tiistaina, elokuuta 28, 2007

Number of the day

Pilates oli kivaa, kävin aamulla. Alkeisryhmähän se on ja ihan turhaan pelkäsin, että liikkeet olisivat jotenkin liian vaikeita. Tottakai miulla on vielä tekemistä ja harjoiteltavaa, mutta ainakin ensimmäisen kerran perusteella ainakaan nuo alkeet eivät pahoja ole. Tosin vähän kuitenkin nolotti, kun olin ilmeisesti ainoa ekakertalainen siinä ryhmässä, niin välillä taisi käsi viuhtoa väärään suuntaan ;D Hengitystekniikkaa pitää harjoitella niin, että hengittää todella syvään eikä yhtään pinnallisesti. Liikkeet tehdään hengitysrytmin mukaisesti. Sitten pitää oppia tekemään ne liikkeet lantionpohja- ja syvien vatsalihaksien avulla (joo, kyllä ne miullakin siellä jossain on!). Huomasin myös, että miun oli tosi vaikeaa saada hartiat rentoutumaan, jännitän niitä ihan liikaa. Saman totesin jo keppijumpassakin. Hartioita pitäis siis saada rennommiksi. Kun oon tämmönen perusjännittäjätyyppi, niin kyllä ne hartiatkin tuppaavat olemaan liian usein jännittyneinä. Kauhee muuten, miten oon saanu tänään vessassa rampata! Liekö tuo lantionpohjalihasten käyttäminen vaikuttanut asiaan...

Sitten miun äiti ja täti kävivät kahvilla. Joo, se tämän päivän numero on siis 28. Elokuun 28. ja miulla tuli täyteen ikävuosia tuon luvun verran. Hui. Miten ihmeessä tämä elämä on kulunut näin nopeesti? Siitä on jo 10 vuotta, kun alkoi lukion abivuosi, ei yhtään tunnu siltä! Mutta oon huomannut, että miulla on monta ihanaa ystävää ja sukulaista. Oon saanut kortteja ja tekstiviestejä. Kiitos kaikille, jotka vaan tämän näkevät, ootte rakkaita <3 Äidin kanssa käytiin ostamassa miulle sellaset punaiset nilkkurikumpparit. Oon halunnut sellaisia koko kesän ja nyt sain ne synttärilahjaksi. Miusta ne on hirmu söpöt!

Nyt mie ajattelin joko mennä ottamaan päikkärit (väsyttää kauheesti) tai kattoo nauhalta Diilin finaalin. Jes, tänään jatkuu Pako! Sitä oon jo odottanutkin. Ja ne BB:n kilpailijatkin menevät siis tänään taloon, ehkä illalla vois vähän kurkkia nettiä, jos en malta odottaa huomiseen. Miulla kun ei sitä 24/7-palvelua edes ole.

Ulkona on muuten ihan kauheen kylmä ja vettä sataa. Joko se syksy tuli?

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hurjan paljon onnea! Sinullahan on vielä ihan hyvä lukema, minulla on kymmenen vuotta enemmän ja se on paljon se :O
Punaiset kumpparit on varmasti älyn hienot :) Kelpaa siis lähteä ulos näin sateellakin..

Anonyymi kirjoitti...

Oikein ihanaa syntymyspäivää!

Pilates on varmaan mukavaa, ja yllättävän tehokasta. Tosi hienoa että tiedostat ongelmasi (hartioiden jännittäminen), niin siihen on helpompi puuttua. Tsemppiä treenaukseen :).

Anonyymi kirjoitti...

Maanmainiot onnittelut 28 vuoden johdosta :).

Lunara kirjoitti...

Kiitos onnitteluista Lissu, Hehku ja Simone :)