lauantaina, syyskuuta 01, 2007

Yksin

Siellä se miun kulta nyt lentää kohti Helsinkiä, just tulin lentoasemalta saattelemasta. Raukka joutuu odottamaan Helsinki-Vantaalla aika monta tuntia, kun Lontoon kone lähtee vasta klo 18 jälkeen. No mie lupasin sille soitella ;)

Nyt on pala kurkussa ja kummasti pitää nieleskellä. Mut mie oon itestäni ylpee, kun en yhtään oo itkenyt tänä aamuna. Ois kyllä parku lähtenyt jos ois vaan antanut tunteilleen vallan, mutta aattelin, että on se Puoliskosta mukavampi lähteä, kun mie en vollota. Minnuu jännittää ihan hirveesti sen puolesta, että miten se siellä pärjää. Vaikka kyllähän mie tiedän, että se pärjää. Sekin on hyvä, kun se tuntee ne Lontoon työkaverit jo valmiiksi, kun ne ovat käyneet täällä päässä. Yhden työkaverin luona Puolisko majaileekin aluksi, kun etsivät sille kämppää. Tai siis huone soluasunnostahan se tulee olemaan.

Väsyttää. Eilen käytiin illalla vielä kahdestaan syömässä ja sitten oli pakkaamista. Kello oli yhden maita, kun mentiin nukkumaan ja herätys oli kuudelta.

Mie lähden kohta lohdukkeeksi kulmakarvojen värjäykseen ;D Vois vähän kaupoissakin kierrellä. Sitten menen vanhempieni luo, katotaan niitä Gilmoren tyttöjä! Nyt vähän itkettää kyllä, ei pidä ajatella. En mie voi silmät turvoksissa sinne kulmakarvojen värjäykseen mennä.

Kyllä tää tästä!

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kuinkas pitkä ero teille nyt sitten tulee?! Hyvin se menee.

Minä olin tos joskus puoli vuotta Saksassa ja kulta jäi tänne. Ei tullut edes käymään kertaakaan siellä, tosin mä olin jouluna viikon Suomessa. Alku oli tietenkin vähän vaikeeta, ja lähteminen varsinkin, mutta ikäväänkin tottuu, ku tietää että ihana jälleennäkeminen on edessä :)

Anonyymi kirjoitti...

Apua, mä en kestäisi. Mutta sinä et olekaan minä :). Saa parkua, jos/kun siltä tuntuu. Selviät kyllä!

Anonyymi kirjoitti...

voimia muru! kohta se mies tulee takas ja sit onkin vaikeeta antaa sen vallata taas oma osansa asunnosta.
:)
ja tosiaan voitais pitää se leski-ilta tässä syksyn pimetessä...

olet tärkeä.

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä vaan Lun, kyllä se siitä! Pikku breikki voi olla pitkässä juoksussa ihan terveellinen.

Anonyymi kirjoitti...

Vielä 40+ minuuttia ja sitten pääsee kohti pube...lontoota =P.

t: arvaa kuka?

Lunara kirjoitti...

Orava: ei tule "kuin" 3 kk, mutta kyllä sekin tuntuu ainakin tällä hetkellä ihan tarpeeks pitkältä. Nyt on syyskuun 1. päivä (tai siis itse asiassa sehän on jo vaihtunut 2. päiväksi) ja joulukuun 5. päivään on ihan kauheen pitkä aika! Tosin mie yritän päästä Lontoossa käymään jossain välissä. Alku se on varmaan kaikkein vaikeinta just.

Hehku: joskus muutama vuosi sitten miekään en olis uskonut kestäväni tällaista, mutta ehkä nyt on jo aika sitten kypsä pitempään erossaoloonkin. Ei sillä, että se todellakaan mitenkään helppoa tulee olemaan. Vielä on se iso parku tulematta, mutta kyllä se sieltä vielä ihan varmasti tulee ja monta kertaa... ;D

Viiru: joo, nyt ollaan kohtalotovereita! Siulla on tuo aika vielä paljon pidempi... "Leski"-ilta ois ihan varteenotettava vaihtoehto, viettää jotain synkkää ja pimeää syysiltaa hyvässä seurassa :)

Bu: kiitos kannustuksesta! Kyllähän sitä itekin tässä kaikkia hyviä puolia miettii, niin ehkä ei tunnu niin pahalta ;) Ja joo, ehkäpä sitä toista osaa taas vähän enemmän arvostaa pikku breikin jälkeen.

"ArvaaN kuka": ja siellä paha missä mainitaan ;D Nythän sie siellä jo olet ja miekin pääsen kohta nukkumaan kun soitit päässeesi yhtenä kappaleena perille. Ja niitä kaikkia pubeja ei tarvii katsastaa, ei "edes" niitä 100:a ;D

Onneks on Skype.

Anonyymi kirjoitti...

Syssymmällä vois viettää pyjamabileitä jahka norjan edustaja saapuu suomehen! Se oliskin parhautta!
Ehtiskös tulevalla viikolla treffailemaan? To ois vapaata. :)
Jaksamista.

Lunara kirjoitti...

Eril-murunen :) To miulla aamuvuoro ja keppijumppa. Pe ja la on näillä näkymin vapaat eli jompi kumpi niistä varmaan kävis mulle.

Meillä on I:n kanssa jo suunnitteilla yhdet pyjamabileet 15.6., mutta teidänkin kanssa olisi toki aivan mahtavaa pitää myös! Ja sinne baariinkin miedän pitäis joskus ehtiä :D

Eka ilta yksin kotona. Hiljaista on. Onneksi tunnin päästä alkaa Big Brother Talk Show!

Lunara kirjoitti...

Kröhms, siis 15.9. on pyjamabileet tiedossa.