tiistaina, lokakuuta 02, 2007

Lokakuun alkutunnelmia

Netti ei toiminut viikonloppua. Vasta sunnuntai-iltana sain toimimaan, kun Puolisko opasti, mistä toimimattomuus johtuu. Senkin kun ois aiemmin tiennyt, niin ei ois ollu mitään ongelmaa! Toisaalta, on se ihan hyvä välillä olla ilman nettiäkin.

Käytiin perjantaina katsomassa Nanten ja Hildegumin kanssa Lieksa!-elokuva. Mie tykkäsin! Olihan se vähän erilainen elokuva, mutta miusta hyvä. Tunnelma tiivistyi loppua kohti ja miusta se elokuva oli oikein tunteita herättävä. Siinä vaiheessa, kun alkoi soida While your lips are still red, meni kylmät väreet selkäpiitä pitkin oikein kunnolla. Aika kaksijakoisen vastaanoton tuo leffa on saanut, osa tykkää ja osa taas ei.

Lauantaina meillä oli tyttöjen ilta Nanten, Erilin ja Hildegumin kanssa. Oli niin huippua olla pitkästä aikaa koolla. Syötiin vaan niin paljon, että miulla oli seuraavana aamuna maha kipee. Sunnuntaina olinkin töissä. Illalla katselin digiboksilta rästiin jääneitä sarjoja. Oli ihanaa viettää ilta sohvalla löhöten ja telkkaria katsoen, vaikka vähän oli huono omatuntokin. Saa sitä joskus...

Me päätettiin tyttöjen kanssa lähteä lauantaina baariin! Hui, jännittää ihan, kun edellisestä baarikäynnistä on jo aikaa. Ainakin sellaisesta, että ihan tyttöporukalla ollaan liikenteessä. Miun on ihan pakko lähteä ylihuomenna vaateostoksille, kun on vapaapäivä. Ei miulla oo mitään kunnollista päällepantavaa.

Kolme viikkoa vielä, ja sitten näen Puoliskon! Odotan sitä jo ihan kamalasti! En oikein tiedä, että odotanko enemmän Puoliskon vai Lontoon näkemistä ;) Varmaan molempia yhtä paljon. Vaikka nyt tuntuu, että olisin valmis matkustamaan vaikka Timbuktuun, että saan Puoliskolta pusun ja halauksen. Toivon hartaasti, että tämä on ensimmäinen ja viimeinen kerta, kun meidän pitää olla näin pitkään erossa. Puheista päätellen Puolisko on aika samoilla linjoilla :) Matka jännittä jo aika kovasti. Mie en ole ennen ikinä matkustanut yksin lentokoneella. Onhan siellä tietysti muitakin matkustajia, mutta kaikki varmaan tietävät, mitä tarkoitan. Kun on tämmöinen jännittäjätyyppi kuin mie, niin vähemmästäkin on jo maha kuralla... Pitää muistaa ostaa iso paketti Imodiumia matkaan! Maitohappobakteerikuuri on jo menossa, kun on taas ollu viime aikoina ongelmia vatsan kanssa.

Eilen tuli muuten mieleen, että kohta on joulu! Sehän on jo "ei ensi, vaan seuraavassa kuussa"! :D Ihanaa! Joko saa alkaa odottaa?

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ah, ehtisipä katsomaa 'Lieksan' ja 'Ganesin'. Ulukomaaliset uutuudet eivät niin paljon kiinnostakaan.

Ei, joulua saa alkaa odottamaan vasta adventtiana:)

Mulla on blogissa sulle Lun vielä yksi juutuupilinkki!

Lunara kirjoitti...

Ganes kiinnostais minuakin.

Hihii, miehän en minnekään adventtiin asti jaksa odotella ;D

Kiitos, käyn kurkkimassa.

Nita kirjoitti...

Tuli vaan mieleen, että miks varten Nightwish väen vängällä sitä (nais-)solistia oikeen etsiskeli. Bändistähän löytyy loistava laulaja jo! Elikkäs kitaristi vai kuka hän liekään - pujoparta miekkonen :)
Varsinkin biisi "Bye Bye Beautiful" on aivan mahtava sen ansiosta!

PS: Sori Nightwish-sivistymättömyyteni...heh.

Nita kirjoitti...

Ai niin ja saa alkaa odottaa jo joulua :) Kerron nyt vaan näin siulle "kahen kesken", hehe, että miekin jo tänään kattelin jouluvaloja kaupassa sillä silmällä jotta millon niitä sais alkaa ripustelemaan =) Kiva tutustella, että miltä uudella kotipaikkakunnalla talvi tuntuu meren äärellä...

Lunara kirjoitti...

Moi Hilta :)! No Nightwishiin vaan nyt olennaisena osana kuuluu naissolisti. Se vain on niin :) Marco on muuten basisti.

Joo, miustakin joulunodotus on jo sallittua. Pitäiskin käydä ostamassa uusia jouluvaloja!