perjantaina, lokakuuta 05, 2007

Valitusvirsi

Nyt seuraa rivikaupalla pelkkää valitusta ja ruikutusta. Kurjaakurjaakurjaa. Kaikki johtuu vaan taas väsymyksestä. Viime yö meni taas aika pitkälle sängyssä pyöriessä ja unta odotellessa. Edellisen kerran näin kävi tiistain vastaisena yönä, eli ilmeisesti nyt vähintään pari yötä viikossa pitää nukkua huonosti jostain syystä. Ei ollut herkkua mennä kahdeksaksi töihin, ei. Meillä on töissäkin aika rankka vaihe menossa; syksy on muutenkin vilkasta aikaa ja lisäksi on kortinvaihtokampanja käynnissä. Montakohan korttia tänäänkin tuli yhteensä vaihdettua... Siinä samalla tarkistellaan yhteystietoja ja korjataan rekisteriä, jos on tarvetta. Ei paljon hengähdysaikaa jää, ja joutuu työskentelemään tosi epäergonomisessa asennossa ja pitkään näyttöpäätteellä. Vaihdellaan me paikkoja välillä, mutta silti paikat kipeytyy. Miulla on taas vasen puoli yläkropasta ihan jumissa. Lapaluun alle ja rintalihakseen pistää ja hartia jumittaa. Kyljessäkin on pistävä paikka. Eilisestä keppijumpastakaan ei nyt ollut apua. Varmaan siksikin valvoin viime yönä, kun yläkroppa vihoittelee. Yöllä, kun kaikki muutenkin tuntuu sata kertaa pahemmalta kuin päivällä, ei rintapisto tunnu kovin pikkujutulta. Vaikka tasan tarkkaan tiedän, että se pistävä kipu on rintalihaksessa eikä sydämessä, niin silti yöllä panikoin, että nytkö se sydän pettää, ja panikoinnista johtuen pulssi kiihtyy ja kauhee jumputus käy. Ihana noidankehä.

Ensi yönä olisi pakko saada kunnon yöunet, kun on taas kasiksi meno töihin ja illalla pitäisi jaksaa bailata. Huh, mitähän siitä tulee. Muuten on kyllä tosi ihanaa lähteä tuulettumaan maailman parhaassa seurassa, mutta ei oo kiva, jos on liian väsynyt. Ei muuten varmaan pahaa tekisi enää nyt kotona olla istumatta tässä koneella ;)

Nyt miusta tuntuu, että oon tosi loman tarpeessa! Vielä kun kaksi viikkoa jaksaa painaa, niin sitten on edessä kolmen viikon loma! Mie oon kyllä tosi kiitollinen jok'ikisestä lisätunnista, mitä nyt syksyn aikana oon töissä saanut, mutta nyt alkaa olla sellainen olo, ettei pikku breikki pahaa tee. Parasta tietysti on, että se breikki on vielä palkallistakin :) Ja se Lontooseen lähtö tulee nyt tosi hyvään paikkaan, kaipaan kunnollista irtiottoa tästä tavallisesta arjesta. Ihanaa, kun pääsee viikoksi pois kokonaan näistä ympyröistä.

Eilen miut yllätti kyllä yksi ilonaihe. Kävin vaateostoksilla, ja todellakin kummastuksekseni sovituskopissa huomasin, että miun pitää ostaa 2 numeroa pienemmät housut kuin viimeksi! Jee! Ostin myös sellaisen takin, josta olen haaveillut jo vuosia. Kyseessä on musta puolipitkä villakangastakki talveksi. Pitihän siitä pulittaa aika paljon rahaa (tosin tuollaisista joutuu yleensä maksamaan enemmänkin!) , ja fiksumpaa olisi ollut ostaa vasta ensi kuussa. Mutta kun kerrankin sattui kohdalle just sellainen, minkä halusin, niin en uskaltanut jättää sitä hankintaa ensi kuulle. Jos vaikka loppuuvat kesken.

Ei kommentteja: