keskiviikkona, lokakuuta 31, 2007

Matkanjälkeinen masennus

Mie olen kotona, mutta matkalaukkuni ei :( Kamala tunne yksin olla, vain eilen alkanut flunssa seuranani. British cold?

Mie tarviin miun laukun. NYT! Luulin, että se tulisi perille klo 21 jälkeen, mutta ei oo näkynyt eikä kuulunut. Miun kurkussa on hiekkapaperia ja pää täynnä räkää ja korvat lukossa. Miten pitkään miun pitää valvoa ja odottaa? En jaksa enää, pitäisi päästä lepäämään. Saisinko edes huomenna sen... Mikseivät ne sieltä voi soittaa, että onko se milloin tulossa? Olisi kiva edes tietää, että missä se on. Or am I asking too much?

Itku. Mie oon niin väsynyt ja on niin kurja olo. Ja ikävä Puoliskoa. Vielä 5 viikkoa. And I miss London, too!

Mie kirjoitan matkakuulumiset sitten kun oon vähän pirteempi ja paremmalla mielellä. Nyt en jaksa kuin valittaa. I'm sorry!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kuule kyllà se siità.Laukku tulee aikanaan.Pààasia,ettà itse olet kasassa.Et jàànyt katsomaan Harrodsin jouluparaatia...Mutta eihàn vielà ole joulu.tààllàkin alkavat ripustella joulukoristeita myyntiin. nyt pitàis ostaa parhaimmat pààltà.Suomalaisen joulunaluksen aikaan ei lòydà mitààn, ei kuustakaan.Muisteleppa mukavaa viikkoasi Lontoossa.Kaikki muu onkin sitten vàhempiarvoista!!Meillà on vielà làmmin. ikkunat auki. kynttilàt sytytin ensimmàisen kerran tànààn.on niin pimeàà illalla ja yòllà. Mukavaa kurpitsayòtà.OP

Anonyymi kirjoitti...

Ärh, mullakin tammikuun lomareissun jälkeen jäi matkalaukku matkan varrelle. Meillä meni pari päivää ennen kuin saatiin ne takaisin (onneksi mun meikkipussukka oli käsimatkatavaroissa!). Raivostuttavaa, toivottavasti saat pikaisesti takaisin.

Varmasti reissun jälkeen on kurja olo. Arki taas vastassa ja ikävä painaa, mutta kohta se taas tasaantuu...usko pois. Ja viisi viikkoa menee nopeazsti!

Lunara kirjoitti...

OP: kiitokset kannustuksesta :) Onneksi matkalaukku tuli tänä aamuna. Ihania muistojahan tuosta reissusta jäi, miulla vaan aina matkan jälkeen vaikeuksia palata arkeen.

Orava: Joo, siis sain onneksi jo. Miulla kun oli kaikki hammasharjasta lähtien matkalaukussa, niin hyvä, että tuli kuitenkin näinkin pian. Nyt on muuten itse asiassa kovempi ikävä Puoliskoa kuin aiemmin, mutta kyllä se tästä tasaantuu. Kurjuutta nyt vaan vielä lisää kun piti sairastua lisäksi. Pitää mennä työterveyshuoltoon hakemaan saikkua huomiseksi, kun silloin on koulutuspäivä. Muutenhan miulla on vielä ensi viikko lomaa.

Anonyymi kirjoitti...

Voi tauti, poistu nyt äkkiä riivaamasta! Ikävä palautunee hallittaviin uomiinsa ennemmin tai myöhemmin (toivottavasti ennemmin). Pikaista paranemista!

Lunara kirjoitti...

Kiitos, kultainen Hehku :)

Kyllä tää tästä ajallaan helpottaa. Nyt vaan on vähän vaikeeta kun ei edes saa salille mennä.