maanantaina, lokakuuta 08, 2007

Viikonlopun kuulumisia

Olipa mukava lauantai-ilta :) Ensin mentiin katsomaan ystävän pientä tyttöä, joka on jo 8 kuukauden ikäinen. Hurjan nopeasti on aika siitä kulunut, kun pikkuinen syntyi. Oli paljon kehitystäkin tapahtunut sitten heinäkuun: tyttö osaa jo seisoakin tukea vasten. Ihana pikkuinen aurinko. Meni ihan posket kipeäksi, kun hymyilytti niin. Pikkutytön touhuja olisi voinut seurata vaikka tuntitolkulla eikä olisi vieläkään kyllästyttänyt. Se on muuten ihmeellistä, kuinka pienen lapsen maailma on täynnä ihmeitä! Miten paljon hupia ja ihmettelemistä voikaan olla yhdessä muovikulhossa! Ja kaikki ilmeet ja tunteet ovat niin aitoja ja vilpittömiä. Kaikki me ollaan joskus oltu yhtä aitoja, mutta iän myötä se katoaa. Surullista oikeastaan.

Siirryttiin sitten juhlimaan Hildegumin tupareita. Oli koko meidän vanha jengi koolla pitkästä aikaa, ja se oli jotain aivan mahtavaa! On välillä niin ikävä lukioaikoja, jolloin me mentiin melkein joka paikkaan yhdessä. Tietysti elämä on muuttunut, mutta onneksi meidän ystävyys on säilynyt vuosien jälkeenkin. Päädyttiin lopulta Nightiin tanssimaan. Ja oli ihanaa olla tanssimassa pitkästä aikaa! Tuotakin tuli tehtyä takavuosina enemmänkin, nyt viime vuosina on ollut todella harvinaista. En mie oikeestaan enää niin viihdykään yökerhoissa; niissä soi musiikki (ja yleensä sellainen, josta en niin välitä) liian kovalla ja kaikki on jotenkin niin pinnallista. Pidän enemmän pubeista, joissa voi istua iltaa ja jutella. Yökerho on sopiva vaihtoehto silloin, kun todella haluaa tanssia. Ei sinne kannata mennä vaan istumaan iltaa, kun ei kunnolla edes kuule, mitä toisella on sanottavana. Mutta nyt siis oli oikein hauskaa.

Eilen oli aika väsynyt olo ja vietin melkein koko päivän sohvan pohjalla. Katsoin elokuvat Brokeback Mountain ja Breakfast Club. Tykkäsin molemmista, vaikka aika eri genrejähän nuo edustivat. No, oonhan mie toki jälkimmäisen aiemminkin nähnyt, mutta siitä on jo tosi monta vuotta aikaa. Puoliskokin soitti ja oli niin ihanaa kuulla sen ääntä. Olivat juomassa lämmintä alea ja kävelleet West Endissä ja käyneet Oxford Streetillä ja kipaisseet myös Sohon alueella ja China Townissa. Voi vitsit, että mie melkein vihersin täällä kateudesta! Siitä lämpimästä alesta oisin varmaan eilen kieltäynynyt, mutta muuten ois kelvannut mullekin. Alkaa matkakuume nousta, ja aika kohinalla. Jes, enää kaksi viikkoa ja kaksi päivää, sitten miekin oon tuolla!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin vietin hauskan lauantai-illan, mutta sunnuntaina olinkin sitten melko huonovointinen..
Brokeback mountain on kyllä hyvä leffa

Anonyymi kirjoitti...

Have a nice trip to Britain Lun!