torstaina, lokakuuta 18, 2007

Odottavissa tunnelmissa

Oho, onpas edellisestä postauksesta päässyt hurahtamaan pitkä aika! En ole viime aikoina paljon blogimaailmassa pyörinyt, näköjään aika menee ihan kauheen nopeesti. Mitään erityistä en ole tehnyt, mutta aika vaan menee... Töissä tietysti aika kuluu ja salilla menee myös vieläkin ihan mukavasti aikaa. Sitten en jotenkin kotona ole jaksanut keskittyä blogin päivittämiseen.

Nyt on 6 päivän työputki takana ja kaksi päivää vapaata edessä. Maanantaina sitten alkaa 3 viikon loma! Tosin yhden päivän lomasta siirrän myöhemmäksi, kun meillä on koulutuspäivä marraskuun alussa, niin osallistun siihen.

Viikon päästä tähän aikaan olenkin jo Lontoossa. Ihan uskomatonta. Oikeesti, vasta mie laskin, että siihen on vielä viisi viikkoa ja nyt enää alle viikko. Ihanaa, kun Puolisko saa pitää lomaa ainakin melkein koko sen ajan, kun mie olen siellä. Ilmeisesti korkeintaan yhden päivän on sinä aikana töissä, jos sitäkään. Kyllä mie jo odotan kovasti, mutta samalla jännittää tosi paljon. Eniten odotan sitä hetkeä, kun pääsen Puoliskon halaukseen. Sitä osaan arvostaa nyt ihan kympillä. Tietysti odotan myös itse Lontoon näkemistä. Meidän pitää tehdä suunnitelmat valmiiksi jokaiselle päivälle, kun siellä on niin paljon nähtävää. Eihän sitä kaikkea tietenkään ehdi nähdä, mitä haluaisi, mutta hyvä jos edes jotain. Toivottavasti mie saan jotain selvää niiden puheesta siellä. Ja toivottavasti saan itse väännettyä suht ymmärrettävää englantia. On vähän taidot ruosteessa... Onneksi töissä välillä joutuu palvelemaan asiakkaita englanniksi, muuten olisi tosi korkea kynnys mennä avaamaan suuta siellä Englannissa. Vaikka on se kynnys nytkin aika korkea...

Huomenna pitää mennä ottamaan matkatavaravakuutus ja käydä apteekista tarvittavat lääkkeet mukaan. Siellä Puoliskon "luona" on kissa, joten allergialääkkeet tulevat tarpeeseen. Myös Imodiumia pitää olla matkassa. Tämän syksyn aikana miun vatsa on voinut tosi huonosti, jatkuvasti on jotain vialla. Olen syönyt maitohappobakteeria jokusen viikon ajan, ja onneksi se on edes vähän auttanut. Reissussa vaan ottaa päähän jos (tai miun tapauksessa varmaan kun) joutuu koko ajan miettimään, että missä on lähin vessa... Samalla voisi käydä katsastamassa muutaman uuden liikkeen, jotka avasivat ovensa tänään uudessa kauppakeskuksessa. Kenkäkauppa Mekka kiinnostaa oikein erityisesti. Harmi vaan, kun ei ole varaa ostaa nyt mitään, vaikka siellä olisi avajaistarjouksia.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oi, Lontooseen oman kullan kainaloon! Mikäs sen hienompaa :)
Oletko kauankin aikaa siellä?!

Anonyymi kirjoitti...

Odottavan aika on pitkä, mutta onneksi kiireinen ei ehdi kauheasti odottelemaan :). Varmasti on ihanaa päästä Puoliskon luo, näinköhän maltat tosiaan Lontoota katsellakaan ;D...?

Lunara kirjoitti...

Lissu: juu, ihanaa on :) Viikon olen siellä, eli kotiuden kuun viimeisenä päivänä.

Hehku: juuri näin :) Mie just tuossa äsken Skypellä Puoliskolle chattasin, että eniten koko reissulta odotan juuri sen näkemistä ja Lontoon näkeminen on vaan oikein mukava bonus siihen päälle :)

Nyt tuntuu, että matkaisin mihin tahansa, että pääsen Puoliskon kainaloon.

Nita kirjoitti...

Aiotkos käydä STONEHENGEllä? Yksi merkittävimmistä energiapaikoista tällä puoliskolla maapalloa. Sehän taitaa olla jossain Lontoon lähettyvillä..

Linkki: http://www.english-heritage.org.uk/
server/show/nav.876

Lunara kirjoitti...

Ei valitettavasti aika riitä Stonehengellä vierailuun. Mutta olen sen nähnytkin jo aiemmin, 12 vuotta sitten, kun olin kielikurssilla Bournemouthissa Etelä-Englannissa. Silloin tehtiin päiväretki Stonehengelle ja sitä en unohda ikinä! Todella vaikuttava paikka ihan jo ulkonäöltään tunnelmasta puhumattakaan.

Silloin siellä vielä pääsi kivipaaseja tarkastelemaan lähempääkin kuin nykyään. Suosittelen ehdottomasti, jos Englannissa joskus käyt :)

Nita kirjoitti...

Kyllä vaan, systeri on päässyt sen ihmeen näkemään ja toi tuliaisina Stonehenge sormuksen. Itte en varmaankaan pääse ikuna sinne asti, tai jos pääsen niin taidan jatkaa samantien Irlantiin! Niin taikka vaikka Kanadaan isien maille :)

Lunara kirjoitti...

:) :)