sunnuntaina, syyskuuta 16, 2007

Huippu viikonloppu!

Takana on aivan ihana viikonloppu ja siitä on kiittäminen miun mahtavaa ystävää :) Miun pitkäaikaisinta sellaista; ystävyyttä on takana jo 24 vuotta. Olin eilen töissä, mutta sen jälkeen lähdettiin yhdessä kauppaan ja ostettiin mässyä ja juotavaa. Dipattavaksi porkkanaa ja kurkkua (ettei ihan niiiin huono omatunto tullut muusta mässäilystä), karkkia, suklaata, sipsejä, olutta ja siideriä. Illansuussa vaan pyjamat päälle ja viettämään iltaa. Hirveesti kyllä tuli juteltua kaikenlaista ihan pohjamutia myöten. Teki meille molemmille tosi hyvää. Katsottiin myös elokuva Bobby, joka oli kyllä pettymys. Mutta muuten oli huippua, kuunneltiin musiikkia ja oltiin vaan. Ja nukuttiin aamulla toooosi pitkään. Puolenpäivän aikaan vasta noustiin ja katsottiin taas leffaa, tällä kertaa Magdalena-sisaret, ja se oli tosi hyvä. Aika ahdistava kylläkin, mutta hyvä. Vihaksi kyllä pisti, miten viattomia naisia on kohdeltu... Onneksi ei tuota vielä illalla katsottu, että saatiin nukutuksi.

Minuu jännittää, oon lähdössä Lontooseen viikoksi 24.10. Odotan jo tosi paljon, mutta jännittääkin. Puolisko on ollut siellä nyt kaksi viikkoa ja tuohon reissuun on vielä viisi viikkoa ja risat. Menispä aika nopeesti!

Tänään on BB:n kolmas pudotus. Henri tai Satu lähtee. Oon melko varma, että lähtijä on Satu. Enpä juurikaan pidä kummastakaan, mutta ehkä mieluummin soisin Henrin lähtevän. Vaikka pidän Satua tosi ärsyttävänä ja epäkypsänä ihmisenä, niin säälittää jo koko tyyppi. Sadulle voisi itselleen olla parempi, että joutuisi lähtemään kotiin. Niinhän tässä varmaan käykin. Pelottaa vaan, että jos Henri jää, niin hän alkaa luulla, että on jotenkin suosittu yleisön silmissä, vaikka tuskin niin on. Jos se luulee, että hänen käyttäytymisestään täällä pidetään, niin eipä varmaan tyyliäkään sitten muuta. Ellei sitten tosissaan halua olla joutumatta enää äänestykseen. Saa nähdä, kumpi lähtee, mutta Satua tosiaan veikkaan. Sauli on edelleen miun suosikki!

Ei kommentteja: