torstaina, syyskuuta 06, 2007

Syksy on saapunut

Taivas on harmaa ja pimeä, vettä sataa lotisee ja tuulee. Onpa puissa jo muutama keltainen lehtikin. Taitaa olla syksy. Tulin just jumpasta ja kauppareissulta, en varmasti liiku enää mihinkään ulos tänä iltana. Nyt on vähän sellainen olo, että se lämmin turvallinen kainalo olis kiva ;) Pitänee kuitenkin pärjätä ilman.

Viikko on kulunut tosi nopeesti, kun on ollut ohjelmaa. Enkä oo vieläkään ehtinyt oikein Puoliskoa edes ikävöidä. Mitä nyt nukkumaanmennessä on aina vähän haikea olo. Mutta miulla onkin ollut töitä ja alkuviikostahan ystävä M oli täällä. Ja tuo Skype on kyllä loistava keksintö ;D Huominen ja lauantai on vapaat. No, huomiseksikin on jo buukattu siivouspäivä (how joyful!) ja Nanten ja Erilin kanssa treffit. Tarkoitus olis mennä käymään satamassa sadonkorjuumyyjäisissä, toivottavasti sää paranee huomiseksi.

Lauantaille en oo vielä keksinyt mitään muuta kuin salikäynnin. Vois silloin tietty kattoo digiboksilta tallennettuja sarjoja, niitä on sinne kertynyt, kun en oo ehtinyt katsoa. Löytyy ainakin Pakoa, Bad Girlsiä, Teho-osastoa, Jerichoa ja Dexteriä. Ainiin, ja pitäis katsoa myös kirjastosta lainaamani Geishan muistelmat ja Brokeback Mountain. Tuossahan sitä jo lauantai kuluukin mukavasti. Ja BB:ssäkin pitää pysyä kärryillä.

Nyt syömään.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kun pitää itsensä kiireisenä, niin ei sitä sitten ehdi niin kamalasti ikävässä velloa :). Oikein hauskaa viikonloppua!

Lunara kirjoitti...

Totta puhut, Hehkuseni :) Hauskaa viikonloppua siullekin!