lauantaina, syyskuuta 08, 2007

Uusi lelu, Geishaa ja Sauli

Mie hommasin tänään itelleni uuden lelun. Siis ostin. Oon jo harkinnut tuota gymstickiä pidempäänkin, ja nyt tänään menin kuntosalin jälkeen Sokokselle ja ostin sen. Toivottavasti se tosiaankin tuottaa tulosta, ei nimittäin ollut mikään kauheen halpa. Tosin tuolla nettikaupassa on näköjään vielä paljon kalliimpi kuin Sokkarilla. Ylläri tuossa oli se (kotona vasta huomasin), että mukana tuli Gymstick Work Out -DVD. Ihan hyvä niin. Ja tietysti ohjeet kuvien kera tuli myös paperilla. Pikkaisen testasin jo tänään, huomenna ajattelin kokeilla ihan kunnon treenin tuon DVD:n avulla. Aika monikäyttöinen tuo tuntuu olevan. Voi sitten kotona harjoitella silloin, kun ei ole salille menossa ja muutenkin.

Katsoin tänään Geishan muistelmat. Voi että. Oon vieläkin sen leffan lumoissa. Aivan upeaa. Tarina oli hieno ja elokuvan visuaalisuus jotain mahtavaa. Silmä lepäsi niissä väreissä, lavastuksessa, maisemissa, kaikessa kauneudessa. Enpä ole aikoihin nähnyt elokuvaa, josta olisin näin paljon pitänyt.

Oih, tällä hetkellä miun BB-suosikki taitaa olla Sauli. Ihana :) Se vaan on jotenkin niin symppis ja söötti. Sille vois varmaan antaa anteeks melkein mitä tahansa. Melkein. Ja siis miun mielestä Sauli ei oo todellakaan siinä mielessä ihana, vaan ihan tyyppinä, persoonana. Siitä on jotenkin niin helppo pitää. Tämänkin illan realityssä se oli niin empaattinen Kadin kanssa. Kadi on toinen miun lemppari, ainakin nyt. Tyttö ainakin vaikuttaa vilpittömältä, vaikkei varmasti olekaan maailman helpoin ihminen. Mie vaan jotenkin tykkään siitä. Maxinesta pidän myös, ja Jarkosta, kunhan vaan ei liikaa paisuttelisi juttujaan. Tiinahan häippäsi eilen raskautensa vuoksi talosta, ja se oli mielestäni ainoa oikea päätös. Näin alkuvaiheessa raskautta ei tosiaankaan tarvitse yhtään ylimääräistä stressiä ja oikeanlainen ravinto ja riittävä uni ovat tarpeen. Ja onhan se varmasti turvallisempaa ja mukavampaa muutenkin odottaa lasta sen isän ja muiden läheisten kanssa eikä telkkarissa koko kansan töllisteltävänä. Huomenna on taas häätöilta, vaikea sanoa, lähteekö Einari vai Henri. Enkä oikeestaan osaa sanoa, kumman haluaisin lähtevän. Eikka kyllä on se erilainen tyyppi, mutta se jatkuva muiden hiplaaminen jne. alkaa kyllä jo puistattaa. Heka taas, kun se osaisi ottaa rennommin, niin olisi siedettävämpi tyyppi. Ja tuleekohan joku taloon Tiinan tilalle? Ja jos tulee, niin joko se tapahtuu pian? Jännää.

Kai se pitäis kömpiä kohta petiin, huomenna on työpäivä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ajattelin heti tuosta otsakkeesta, että suklaata! Mut se olikin vaan leffa. :) Ha, lontoon rae testattu! Noh, enää sitä ei olekaan kuin muutama hassu pala. Ostan ehkä toisenkin kerran!

Anonyymi kirjoitti...

Hey eril! Juu, niin mie aattelinkin, että kaikki luulee, että tarkoitan sukulaatia. Miekin sorruin eilen ja ostin sitä Lontoon rae -suklaata... Hyvvää oli. Ja sit tuli huono omatunto. No, tänään vedin töiden jälkeen kunnon treenin tuolla gymstickillä, niin vähän pitää omatunto pienempää ääntä. Ihan hyvin toimii! Sain ainakin hien pintaan.

Ne suukot meni muuten perjantaina roskiin! Kun maistoin, niin miusta se maistui ihan homeiselle >:(