keskiviikkona, syyskuuta 26, 2007

The Levy

Ilmestynyt. Ostettu. Tällä hetkellä kuuntelussa. WAU! Kyse siis mistäpä muustakaan kuin Nightwishin Dark Passion Play -levystä, joka julkaistiin tänään. Nettisivujen mukaan levy on jo nyt myynyt platinaa, yli 42 000 kpl (platinan raja Suomessa 30 000). Aika huikea saavutus! Ja kyllä, nannaa tämä levy on Nightwish-fanille. Ja Anette lunastaa paikkansa, vaikka totuttelemistakin vähän on. Levy kyllä kuulostaa ihan Nightwishiltä niinkuin pitääkin. Tosi laaja-alainen se kyllä on, paljon on käytetty rahaa ja se kuuluu. Kyllä se Tuomas on aika nero musiikin alalla. Tää levy on kuin sikermä sinfoniaa, elokuvaa, heviä, kansanmusiikkia ja vähän poppiakin.

Eilen illalla tuli vihdoin se itku. Nukkumaanmennessä tuli niin sellainen olo, että haluaisin Puoliskon kainaloon, että iski ensimmäinen iso ikävä. Ja itku. Ihan hyvää se varmaan kyllä teki. Mutta siitä seurasi, etten saanut unta. Vielä neljän maissa katsoin kelloa. Siis en mie koko yötä itkeny todellakaan, ehkä jotain 10 minuuttia illalla. Mutta sitten ei tullut uni. Tätä pahentaa se, kun toissa yönäkin nukuin ehkä noin 4 tuntia. Silloin särki jalkoja maanantaisen circuitin jälkeen niin, ettei oikein saanut unta. Ja fiksu jos olisin ollut, olisin nukkunut tänä aamuna pitkään, mutta eikun oli kello soimassa 7.30 ja menin salille. Tyhmä mie. Vaikka toisaalta oon ylpee, että jaksoin mennä, mutta tulevan iltavuoron kannalta se ei oo kovinkaan hyvä. Väsyttää ja oon ihan poikki. Toivottavasti selviin hengissä tästä illasta. No joo. Onneks huomenna on vapaapäivä, nukun kyllä aamulla niin pitkään kuin vaan nukuttaa! (Ja sitten herään tietysti jo jotain seiskalta) Ja jumppakin on huomenna vasta illalla, niin voi vaikka levätä päivällä ennen sitä.

Saldo kahden kuukauden kuntoilun jälkeen: paino ei ole juurikaan vielä pudonnut, ehkä pari kiloa yhteensä. Se harmittaa. Mutta senttejä on lähtenyt. Luotan nyt siis enemmän mittanauhaan ja peiliin. Muutama vaatekin tuntuu vähän isontuneen, esimerkiksi miun lempifarkut. Naama on ehkä hiukan kaventunut ja jotkut sanoo, että yläkropasta näkee myös. Onhan miulle sitä tolkutettu, että alussa paino ei välttämättä edes putoa, kun lihasmassa kasvaa ja se on painavampaa kuin läski. Muuten oon kyllä kunnon kohentumisen huomannut. Lihaskunto on kasvanut, esimerkiksi salilla on voinut lisätä painoja joihinkin laitteisiin. Olo on energisempi (paitsi nyt 2 huonosti nukutun yön jälkeen!) ja pirteämpi. Ryhtikin on parantunut. Ois vaan kiva, kun tää kuntoilu alkais näkyä siinä vaa'assakin...

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti noita leyvjä riittää vielä illallakin, kun minä pääsen ostamaan. :)
Kiva että kuntoilu näkyy jo olemuksesta. Eikös se lihasmassa kuluta enemmän levossa kun muu massa, joten jossain vaiheessa varmasti alkaa näkyä muutos vaa'allakin!

Anonyymi kirjoitti...

Varmasti alkaa tuloksia näkyä kohta vaa'allakin, jos nuin ahkera olet! Tsemppiä vaan jatkoonkin :). Huonosti nukutut yöt kyllä verottavat voimia. Minua valvottaa milloin mikäkin vaiva, mutta osaan vaivoista auttaa lämmin kaurapussi joko jalkojen päällä tai mahan päällä. Silloin tulee oikein ihana uni :). (Jos askartelisit oikein ISON kaurapussin, se voisi jopa käydä miehenkorvikkeena, tosin sitä voisi olla hankala lämmittää mikrossa...*wirn*)

Anonyymi kirjoitti...

se on kuu joka valvottaa muru... viime yönä se oli täysinäinen.

Joo, ois kyllä pikkuhiljaa reilua että kuntoilu näkyis vaaassakin.. täällä tuskaillaan neljänkuukauden kohdalla, pudotusta ehkä kilo alkuun nähden, mutta ehkä sit ens vuonna :)

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin ostin jo DPP-levyn, mutta kuuntelen tunnelman kohottamiseksi vanhat Oncen, kokelman Highest Hopes ja singlen Amaranth ensin.

Ja kuten edelliset puhujat sanoivat, lkuntaa kiineyttää ja vaikuttaa ulkonäköön peremmin kuin paastolla saavutettu nestehukka. Kyllä se siitä!

Lunara kirjoitti...

Merita: no luulis, eiköhän ne ole varautuneet melkoiseen ostorynnäkköön :)
Juu, totta turiset tuosta kuluttamisesta. Ja kun tulee enemmän lihasta, niin rasvakin palaa tehokkaammin. Tai näin ainakin pitäisi käydä, en sit tiiä, että oonko mie poikkeustapaus...

Hehku: Toivotaan. Mutta miusta tuntuu, että tässä pitää alkaa jo vähän jarruttelemaankin. Pitäis kuntoilupäivien välillä pitää varmaan enemmän lepopäiviä. Nyt huomenna tulee 6 päivää putkeen jumppia / salia. Mut minkäs sille voi, kun innostaa! Levätään sit perjantaina ja sunnuntaina.

Kiitti muuten kaurapussivinkistä :)

Viiru-kulta, siehän sen sanoit! Eipä tullu aiemmin mieleen, vaikka se kuu mollotti tosiaan eilen illalla ihan isona ja keltaisena mustaa taivasta vasten. Oli muuten upee näky, kun kävelin töistä kotiin. Nyt en ees kattonut, oli kiire vaan päästä kotiin. Toivottavasti ens yönä Nukkumatti saapuu paikalle.

Vaa'at on epäreiluja >:/

Bu: Tuota DPP-levyä voisin kuunnella vaikka kuinka monta kertaa peräkkäin. Yleensä miun pitää kuunnella uutta levyä muutaman kerran, että tiedän, tykkäänkö vai en. Nyt kyllä kolahti ja lujaa jo heti ekalla kerralla. "The Poet and the Pendulum" on sellainen aloitusraita, että alta pois! Miten onkin saatu noin paljon tavaraa yhdelle levylle ja vielä ilman, että se kuulostaisi sillisalaatilta.

Olen haltioitunut.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllähän se ikävä aina väkisin pulpahtaa pintaan, mutta kyllä siitä selviää. Ja etkö sä ollutkin menossa viikoksi käymäänkin siellä?
Pieni ero tekee hyvää - sen jälkeen voikin rakastaa kahta kauheammin!

Anonyymi kirjoitti...

Nw:n Tallinnan setti, eli vanhojakin kuullaan Anetten laulamana:

1. Bye Bye Beautiful
2. Cadence Of Her Last Breath
3. Dark Chest Of Wonders
4. Ever Dream
5. Come Cover Me
6. Amaranth
7. Sacrament Of Wilderness
8. The Islander
9. The Poet And The Pendulum
10. She Is My Sin
11. Sahara
12. Sleeping Sun
13. Slaying The Dreamer
14. Nemo

Encore:
15. Eva
16. Wishmaster
17. Wish I Had An Angel

Lunara kirjoitti...

Orava: totta turiset! Kyllä tiedostan, että tämä on vain lyhyt aika ja että tekee hyvääkin, mutta kun tulee sellainen hetki, että JUST NYT tarvii halia ja pusuja, niin se ei siinä hetkessä lohduta ;) Sitten se taas helpottaa. Toivon silti, että tämä on ensimmäinen ja viimeinen kerta, kun meidän pitää näin pitkään olla erossa. Joo, oon 4 viikon päästä lähdössä viikoksi Lontooseen. Ja jännittää jo nyt ihan kympillä!

Bu: Eipä näytä yhtään pahalta tuo setti. Mistäs muuten bongasit? Nyt odotan jo ihan älyttömästi joulukuun 12. päivää, jolloin NW esiintyy täällä Joensuussa! Vaikea on siltikin vielä kuvitella Anettea laulamassa Tarjan tilalla vanhoissa biiseissä. Kun mielessään jotain niistä lauluista "kuuntelee", sieltä tulee esiin niin vahvasti Tarjan ääni. Mutta en yhtään epäile, etteikö Anette onnistuisi. Odotukset ainakin ovat korkealla. Toivottavasti ei liian!