keskiviikkona, syyskuuta 19, 2007

Ropina

Kyllä osaa tulla vettä! Koko eilisillan ja yön satoi ja nyt aamun on tullut taas kaatamalla. Salilta tullessa oli jo paikoin vaikeuksia ylittää teitä, kun tienreunoilla oli vettä nilkkoja myöten. Tätä vauhtia täällä kohta tulvii. Nyt tulee tarpeeseen miun punaiset nilkkurikumpparit :) Mutta onpahan ainakin syksyinen sää. Inhottavan pimeetäkin keskellä päivää, kun taivas on tasaisen harmaa.

Kirjatori avasi toissapäivänä Joensuussa. Jes, on jo odotettukin. Eilen käytiin siellä Nanten kanssa, aika pienihän se oli. Ihan hyviä kirjoja kyllä eikä hinnalla pilattu. En vielä sortunut ostamaan mitään, siellä oli aika ruuhkaa. Pitää mennä joskus myöhemmin, kun mahtuu paremmin rauhassa kiertelemään.

Puoliskolla on mennyt ihan mukavasti siellä Lontoossa, aika on kuulemma kulunut tosi nopeesti. Helpottaahan se miunkin oloa täällä kun tiedän, että Puoliskolla on siellä kaikki hyvin. Tasan 5 viikkoa on nyt siihen, kun mie menen sinne. Eli kaksi kertaa yhtä pitkä aika kuin on siitä, kun Puolisko lähti. Eli pitkä. Toisaalta miullakin on täällä mennyt aika siinä mielessä ihan vauhdikkaasti, kun on ollut paljon tekemistä ja menemistä, mutta silti tuntuu, että Puolisko ois ollu jo jotain kuukauden poissa. Ei oo oltu viimeisen 8 vuoden aikana vielä näin pitkään erossa. Mutta ihan hyvin menee :)

BB:ssa on meneillään miun mielestä ihan huippu viikkotehtävä, lastenviikko! Osa porukasta on lapsia ja osa vanhempia. Eilisessä koosteessa ainakin melkein kaikilla näytti olevan hauskaa, mitä nyt Sauli 8 vee koetteli Jarkko-isänsä ja Piia-äitinsä (ja muidenkin) hermoja. Mutta Sauli on kyllä niin huippu tuossa raivostuttavan rasavillin roolissaan! Samoin Aki on hauska 2-vuotiaana "pikku" vaippapöksynä. Heka on ollut vähän taustalla, mutta hänen roolinsa onkin hiljainen ja taiteellinen 5-vuotias. Ihan kiva vaan, kun ei ole koko ajan neuvomassa muita ;D Kadillakin on todella osuva rooli 7-vuotiaana pikkuprinsessana. Vanhemmista Jarkko on ollut ihan loistoisä! Ihme vaan, että sillä on hermo kestänyt Saulin kanssa. Myös Piia on hyvä äidin roolissaan. Yh-Maxine voisi olla vielä vähän äidillisempi "pikkuiselleen" (siis Akille), mutta menettelee. Heli on kyllä aika pökkelö. Ei oikein innostu mistään ja osallistumisenkin kanssa on vähän niin ja näin. Jos ei Heli kohta ala reipastumaan, niin miun puolesta joutaa pois koko talosta. Tänä aamunahan BB on ilmoittanut roolien vaihtumisesta, saa nähdä miten vaihto sujuu!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi kun voisitte làhettàà sità sadetta tànne meille. On pilvià ja onneksi vàhàn viileàmpàà,mutta ei sadetta...syksyà siis..OP

Anonyymi kirjoitti...

Juu, mielellään lähetettäisiin :) Nyt onneksi on sade vähän hellittänyt, mutta märkää on ja pimeää!