perjantaina, syyskuuta 07, 2007

Siivousta kera Bon Jovin

Nonni, nyt ois siivous suoritettu. Jo oli aikakin. Taustalla tuli huudatettua pitkästä aikaa Bon Jovia, tällä kertaa Keep The Faith -levyä. Damn, miten hyvältä muuten kuulosti wanhan fanin korvaan pitkästä aikaa. Pitäisköhän nyt syksyllä kuunnella enemmänkin. Hyvin vielä sanatkin muistaa ;) Ja kun nyt saan rauhassa kuunnella ihan just sitä musiikkia kuin kulloinkin huvittaa kuunnella.

Huomasin jälleen kerran, että mie vihaan imurointia. Hyvin harvoin mie sitä joudun tekemäänkään yleensä, kun se on Puoliskon heiniä. Nyt tänä syksynä on sitten sattuneesta syystä vähän pakko. Oli muuten luullakseni eka kerta, kun imuroin tässä asunnossa. Ai miksi vihaan?

  • se on äärettömän tylsää ja yksitoikkoista. Sopii siksi paremmin putkiaivoille kuin tippaleiville xP
  • siinä tulee hiki, vaikkei se varmaan kovin montaa kaloria edes polta
  • ärsyttävää kuljettaa perässä sitä imuria, kun se aina jumii moneen paikkaan
  • suuttimesta roikkuvat (miun) hiukset kuorrutettuna pölypalloilla ovat erittäin inhoja
Tuossa on jo syitä tarpeeksi, eiköhän oo jo kaikille selvää, että imurointi ei todellakaan ole miun lempipuuhia. Mieluummin pyyhin pölyjä ja pesen vessaa. Nyt ymmärrän senkin, kun Puolisko aina valittaa yhdestä meidän matosta, että sitä on tosi hankala imuroida. Totta se on. Mutta kun ei sitä voi tuosta kohdasta poiskaan heittää. Jospa ostaisi uuden tilalle? Tuo matto kun ei ole edes todellakaan mikään design-tuote, vaan ostettu joskus Ikeasta vajaalla 5 €:lla.

Aamulla paistoi aurinko niin nätisti, nyt näyttää pilvistyvän. Toivottavasti ei ala sataa, kun ollaan tyttöjen kanssa menossa sinne satamaan.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hih, imurointiinhosta on täälläkin viimepäivät kärsitty, samaan kategoriaan kuuluu myös tiskaaminen sekä silittäminen. Eivät vain oo miun juttuja :)

tulisitko nyt mun luo imuroimaan?

Elegia kirjoitti...

Samoista syistä en voi sietää minäkään imuroimista. Viime kerrasta onkin jo sen verran aikaa, että pitäisi kiduttaa itseään se vartti, joka siihen suunnilleen kuluu.

Lunara kirjoitti...

Viiru: no joo, jos totta puhutaan, niin en koe minkään kotityön olevan varsinaisesti "minun juttuni" ;D Pakollisia juttuja, jotka on vaan tehtävä.

Kiitos kutsusta, mutta jätän väliin tällä kertaa ;)

Elegia: niinpä, pakko se välillä on, jos ei halua tukehtua villakoiriin.