tiistaina, syyskuuta 11, 2007

Kylymä!

Hui, kun täällä on kylmä. Näpit ja varpaat ihan jäässä. Tosin ne on melkein aina, mutta on täällä silti aika viilee. Aamulla oli ulkonakin kylmä. Kun puoli kasin aikoihin lähdin pilatekseen, oli lämpöä vain nelisen astetta ja hengitys höyrysi. Nyt on ulkona sentään 12 astetta, mutta silti vaikuttaa kolealta. Se on syksy totta tosiaan. Puolisko kuulemma vielä T-paita päällä viipottaa siellä saarellaan. Katteeks käy.

Miun pitää olla 4 viikkoa lomalla nyt ennen vuodenvaihdetta. Kun pitää olla päivä työttömänä vuoden lopussa, niin lomat täytyy pitää alta pois. Oon loka-marraskuussa 3 viikkoa ja joulukuussa viikon lomalla. Tarkoitus ois lähteä lokakuun lopussa Puoliskon luo Lontooseen. Vähän kyllä hirvittää. Samalla tietysti jännitän ja odotan innolla, kun nyt vaan lähtö onnistuisi ja konekin pysyisi ilmassa.

Lusikoinpa rahkani loppuun ja alan valmistautua töihin.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ja minà kun olen puhunut vaan plussaa Finnairista. Vaikka kyllà paluulennon lentomummo olisi voinut jààdà maatehtàviin.

Jotenkin alkaa tuntua,ettà Suomi-kuva jotenkin rapisee.

Meillà oli tànààn liki 30°.Oli vàhàn tyòlàstà kàvellà. Mielestàni kylmà on vaatetuskysymys, kuumaa vastaan on vaikeampi taistella.Saa nàhdà miten meidàn talvi menee, lupasivat energian puutetta kylmàksi ajaksi.
Voi ettà ei oo millààn mitààn jàrkee..OP

Lunara kirjoitti...

Totta on, että kuumaa vastaan on vaikeampi taistella ja kylmästä selviää lisäämällä vaatetusta. Mutta mie vaan vihaan kylmää ja kotona olis mukavampi olla rennosti eikä pukeutuneena moneen vaatekerrokseen. Nyt ei onneks oo kylmä :)

Teidän lämpötilat on taas liian kuumia meikäläiselle! Energian puutetta kylmäksi ajaksi? No ei tosiaankaan oo mitään järkee!

Hallatar kirjoitti...

Wow!
Sulla on mitä odottaa. =)
Tosi ihana juttu.