lauantaina, marraskuuta 24, 2007

Ihmetys

Tasan kuukausi jouluaattoon. Tasan kuukausi siitä, kun mie lähdin Lontooseen. Että on mennyt aika nopeesti!

Silti nyt nämä viimeiset päivät ennen Puoliskon tuloa tuntuvat menevän niin hitaasti. Vielä 11 päivää jäljellä! Odotusta nopeuttaa onneksi se, että on ollut nyt hyvin töitä. Eilisestä alkoi suora työputki ensi perjantaihin. 8 päivää siis. Ja ensi lauantaina meillä on Nanten, Erilin ja Hildegumin kanssa tyttöjen oma pikkujoulu! Sunnuntai varmaan menee sitten k-i-d-u-t-t-a-v-a-n hitaasti ensi viikolla. Sitten kääntyykin jo Puoliskon tuloviikko, maanantaina ja tiistaina töissä ja keskiviikkona vapaata. Sille päivälle sitten pitääkin olla ohjelmaa, kun Puolisko tulee vasta illalla. No, ei miulla kyllä pitäis tekemisen puutetta olla. Niin ikävä! Se vaan tuntuu kasvavan mitä lähemmäs Puoliskon paluu tulee.

Viikon päästä alkaa joulukuu! Mie laitoin eilen jo kalenterin seinälle. Sen, jonka ostin Harrodsilta Lontoosta. Mie oon kuin pikkutyttö aina kun joulukuu ja joulu alkavat lähestyä... Nytkin tekisi niin mieli avata jo 1. luukku ;) Lupaan silti, että en avaa ennen ensi lauantaita. Kävin tänään varastokopista hakemassa joulukoristeita. Ajattelin niitä pikkuhiljaa vähän laittaa ensi viikon aikana. En muuten vielä varmaan laittaisi, mutta pitäähän pikkujoulussa olla vähän joulutunnelmaa :)

Olen kuunnellut tällä viikolla Tarja Turusen Henkäys ikuisuudesta -levyä sekä hevijoululevyä Raskasta joulua, jotka hommasin vuosi sitten. Tosi hyviä molemmat. Lisää joulutunnelmaa: Subtv näyttää tänä vuonna uusintana 10 vuotta sitten ensimmäisen kerran esitetyn The Joulukalenterin! Tämä oli miulle tosi mahtava uutinen, tätä on jo odotettukin! Olli, Kerttu ja Pentti-Näsä!

Seikka on saletti ;)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tiedän tuon odottamisen tunteen! Minulla oli aikalailla samanlaisia tuntemuksia, kun olin yhden kesän ulkomailla, ja odotin jatkuvasti miehen näkemistä. Viimeisinä päivinä on tosiaan hyvä olla ohjelmaa, ettei aika käy liian pitkäksi. :)

Minulla on vielä joulukalenteri hankkimatta. Ensi viikolla pitää hankkia. Joulun odotus on kivaa! :)

Lunara kirjoitti...

Merita! Mie olenkin jo ihmetellyt, että missä sie oot! Kun ei siun blogiinkaan pääse...

Kuitenkin, totta turiset, odottavan aika on pitkä. Mutta JOULUNodotus on kivaa :)

Anonyymi kirjoitti...

Saiskohan sitä tänä vuonna katsottua tuon The Joulukalenterin kokonaisuudessaan, kun jotenkin missasin aiemman esityksen... pidin kyllä niistä jutuista joita satuin näkemään :).

Muuten joulu tulee vähän puun takaa tänä vuonna, jotenkin en yhtään taas tajua että kohtahan se jo on. Hidas mikä hidas :D.

Hallatar kirjoitti...

Ihanaa että armaasi palaa... =)
Uskon, että tämä aika on ollut kiduttavaa...

Lunara kirjoitti...

Hehku: Suosittelen kyllä tuota The Joulukalenteria ;D Sitähän ei tietysti tiedä, että naurattaako se vielä samalla tavalla kuin silloin vai onko aika ajanut jo sen ohi. Onhan ikääkin tietysti tullut, 10 vuotta sitten oli abivuosi vasta menossa :o

Hallatar: Joo, odotan jo kovasti! Itse asiassa olen kuitenkin yllättynyt, ettei tämän vaikeampaa ole ollut. Etukäteen ajattelin, että ikävöisin paaaaaljon enemmän. Kuten aiemminkin olen sanonut, ennen omaa Lontoon matkaani ei ollut niin kova ikävä kuin reissun jälkeen.

Mutta armas otetaan kyllä avosylin vastaan! Itsenäisyyspäivä menee varmaan kainalossa kiehnäten ja pussaillen ;)