maanantaina, marraskuuta 05, 2007

Päivän saldo

Oli onni onnettomuudessa, että Puoliskon osuus vuokrasta tuli vasta tänään miun tilille, niin on nyt siellä jonkin verran käteistä. Mistään seinästähän mie en sitä nyt ulos saa, vaan pitää aina pankista käydä nostamassa niin kauan, kunnes saan uuden kortin. Eli ensi viikon puolelle varmaan menee. Visaa ei kuulemma kannata miun tuloilla lähtee hakemaan. Hassua sinänsä, että muutama vuosi sitten opiskelijana olisin sen saanut, vaikka silloin tuloni olivat aika paljon pienemmät kuin nyt tällä hetkellä.

Ilmeisesti mie nyt saan ne rahat takaisin. Pitää huomenna mennä uudestaan pankkiin ja kuulemma lentolippu pitää olla mukana. Pankissa tehdään joku korvaushakemus ja sitten miun pitää itse mennä poliisilaitokselle tekemään rikosilmoitus ja siitä paperista vielä toimittaa kopio pankille. Meneepä monimutkaiseksi. Jos miulla olis ollut Visa, niin Luottokuntahan kaiken hoitaisi. Tyhmää tehdä edes rikosilmoitusta, koska eihän niitä tyyppejä ole mitään mahdollisuuksia saada kiinni, mutta se nyt vain on käytäntö. Sitä vaan mietin, että miksei se pankki voi itse sitä rikosilmoitusta tehdä, kun en mie sitä omasta puolestani edes tekisi? No, toivottavasti sitten todellakin saan takaisin joka ikisen sentin, mikä miulta vietiin. Pankkivirkailija kyllä sanoi, että pitäisi miun saada, koska kyseessä ei ole oma huolimattomuus tai muu vastaava eikä tuota tapahtumaa voinut mitenkään etukäteen arvata (ja samalla kehui miun Lontoosta ostamaani hattua...).

Pankista suuntasin salille, oli jo pakko päästä, vaikka nuhainen vähän vielä olen. Ei se varmaan enää haittaa. Iltapäivällä nähtiin Hildegumin kanssa kaupungilla ja käytiin uudessa ostoskeskus Isossa Myyssä. Ostin muuten kengät Mekasta! Ei ehkä maailman varmin tilanne tehdä ostoksia, mutta kun kerrankin löytyi sellaiset kivat ja vielä sellaiset, jotka tarvitsen. Tummanruskeat kops-kops -nilkkurit :) Nyt pidän vähän jalassa, että jalat tottuvat näihin. Näissä on kuitenkin jonkin verran korkoa enkä mie ole kovin tottunut tällaisilla kävelemään. Toivottavasti pysyn pystyssä. Käytiin myös tuopillisilla Gloriassa (hei, mie oon edelleen lomalla!).

Miulla on Puoliskoo ikävä.

Ei kommentteja: