perjantaina, marraskuuta 30, 2007

Tänään on marraskuu, mutta

... huomenna on jo joulukuu :) Saa vihdoin avata ensimmäisen luukun kalenterista ja ryhtyä joulunodotukseen ihan kunnolla. Vaikka mie alan aina odottaa joulua jo lokakuussa...

Ihanaa, kun on kokonainen vapaa viikonloppu. Nyt onkin aika rättipoikki olo, kun takana on 8 päivän työrupeama. Pitää silti olla tyytyväinen, koska ensi viikon jälkeiselle viikolle ei ainakaan tällä hetkellä ole tiedossa kuin se 19 tuntia töitä koko viikolle, eli sen miun normaalin puolikkaan verran. Nyt syksyllä onkin aika paljon ollut ihan kokonaisia viikkoja, mutta ilmeisesti tämä tulee nyt muuttumaan... Ikävää, mutta ei voi mitään. Tosin tilanteet voivat meillä aina muuttua hyvin pienelläkin varoitusajalla.

Huomenna on meillä tyttöjen kanssa pikkujoulut :) Tein tänään jo valmiiksi luumutortun, jota tein myös viime vuonna ensin kokeeksi ja sitten ihan jouluksikin. Täksi jouluksi pitää kai sitten keksiä jostain joku uusi resepti. Tuo torttu on kyllä ihan tosi hyvää :P Tai oli ainakin viime jouluna, toivottavasti maistuu nytkin.

Tänään kuulin ikäviäkin uutisia. Meidän Minttu-kissalla on ollut sellaisia outoja patteja parin nisän kohdalla jo jonkin aikaa ja niitä on sitten ihmetelty. Äiti ja isä olivat sitä tänään lääkärillä käyttäneet ja patit varmistuivat syöväksi. Onhan meidän Minttu-rouvalla jo ikääkin, joulupäivänä tulee 14,5 vuotta täyteen. Minttu on tuon edellisen postaukseni kuvasarja Taran sekä meidän kolmannen Donna-kissamme äiti. Lääkäri oli ottanut Mintulta kaikki mahdolliset verikokeetkin ja kuulemma kaikki veriarvot olivat olleet huippuluokkaa. Myös sydän on hyvässä kunnossa ja kissa on terhakka ikäisekseen. Heh, vaikka miusta se kyllä aika paljon viettääkin aikaa nukkuen nojatuolissa. Mutta äly sillä kyllä pelaa. Lääkäri oli sitä mieltä, että Mintulta kannattaa leikata ne kasvaimet pois, koska se on muuten niin hyväkuntoinen vielä. Jos syöpä leikkauksen jälkeen palaa, niin sitten on jo ikävämpi tilanne. Lähtökohtanahan meillä on se, että Mintun ei tarvitsisi kärsiä kivuista. Tällä hetkellä ainakaan kipuja ei ole, joten tottakai leikkaus tehdään, kunhan löytyy sopiva ajankohta. Voi meidän Minttu-pientä... Onneksi Mintulla on ollut onnellinen kissanelämä muutamasta kolhusta huolimatta ja sen voi sanoa eläneen tosiaankin täyttä kissanelämää. Toivottavasti saa vielä lisäaikaa tuon leikkauksen avulla. Ikävä tulee olemaan valtava sitten, kun sen on aika nukkua pois... Niinkuin on vielä ikävä meidän Bella-koiraamme, jonka kuolemasta on nyt 5 vuotta.

Minttu <3

Ei kommentteja: