lauantaina, marraskuuta 10, 2007

Loppuloman tunnelmia

Viimeisiä viedään tämän loman osalta. Maanantaina työt taas odottavat. Heheh, miulla onkin "pehmeä" lasku loman jälkeen, näköjään heti työvuoro 8-16.45. No, eipähän lepsuilla sitten lomanjälkeisissä tunnelmissa ;) Mie oon mennyt viime viikkoina aina ihan liian myöhään nukkumaan, nyt pitäis yrittää vähän aiemmin.

Kolmen viikon loma on kyllä mennyt tosi nopeesti. Tietysti päivät Lontoossa sujahtivat ihan huomaamatta, mutta tämä loppuloma on vähän hitaamin kulunut. Tietysti kun olin flunssassa, ei paljon tullut käytyä missään. Tämä viikko on jo nopeammin mennyt. Vielä on hiukan nuhaa, mutta ei paha. Kävin tänään salilla ja sen jälkeen puoli tuntia crosstrainerilla. Tuli hiki. Tällä viikolla en oo treenannut kuin kolmena päivänä, se vähän sapettaa. Toisaalta ei kai se hyvä ole liikaa heti flunssan jälkeen. Mie pelkäsin kauheesti, että painoo on tullut takaisin kahden viikon tauon (Lontoon matka + flunssa) aikana, mutta kun keskiviikkona uskaltauduin vaa'alle, niin yllätyksekseni paino oli edelleen laskusuunnassa. Nyt vaan tästä lisää potkua ja treeni-intoa! Vielä kun saisi tuon ruokavalion kunnolliseksi. Mie oon syönyt varmaan aika huonosti nyt syksyn, kun Puolisko ei ole täällä. Mie oon huono ruuanlaittaja enkä pahemmin edes pidä siitä. Aika paljon on mennyt vaan helppoa ja nopeaa. Siitä olen ylpeä, etten pakastepizzaan ole kuitenkaan sortunut kuin kaksi kertaa. Kröhöm, toinen niistä oli eilen. Siksi miulla olikin ylimäärästä vimmaa tänään repiä salilla kaikki mehut, mitä otettavissa oli ;)

Eilen olin mummolassa setvimässä vähän papereita. Samalla siinä vähän siivoilin siellä keittiötä. Mummo oli aika väsynyt, kun joutuu nyt olemaan rankalla lääkityksellä syöpäsolujen takia... Huomenna mennään siellä käymään myös, kun on isänpäivä. Pappaa onnittelemaan siis. Soittelin eilen myös Puoliskon äidille, jos olisi ollut kotona, niin olisin käväissyt sielläkin. Töissähän tuo oli, mutta soitti illalla takaisin. Siitä tulikin oikea maratonpuhelu. Hihii, niinkuin aina kun jutellaan Puoliskon äidin kanssa puhelimessa. Molemmat aika suupaltteja :) Eilen sain myös uuden pankkikortin sen kopioidun tilalle. Kun vielä ne rahat tulisivat tilille...

Tänään mennään Pikkuveljen kanssa vanhempiemme luo. Ihanaa päästä saunaan monen viikon tauon jälkeen! Ajattelin jäädä sinne yöksi, kun huomenna olisin kuitenkin taas menossa sinne isänpäivän viettoon. Ja sitten maanantaina töihin. Toisaalta miusta on ihan kiva mennä, vähän jo ikäväkin sinne. Mitenhän mie sitten pärjään, kun ne työt loppuu? Keskiviikkona kävin työpaikalla katsomassa työvuorot ja en meinannut päästä lähtemään, kun työkaverit tenttasivat miun reissusta niin. Varmaan alkuviikon saa suu vaahdossa selittää.

(Vitsit, kun tämä Nightwishin uusin kuulostaa vieläkin niiiiiin hyvältä, vaikka oon kuunnellut jo varmaan sata kertaa!!)

Puolisko tulee vajaan neljän viikon päästä! Niin vähän enää toisaalta siihen, kun miettii, että on jo reilusti yli 2 kuukautta takana. Mutta nyt tuntuu kuitenkin niin kiduttavan pitkältä tuo aika... Onneksi työt alkavat, niin varmasti nopeutuu ajankulu. Seuraavat kaksi viikonloppuakin olen kokonaan töissä. On ollut oikeesti paljon ikävämpi sen jälkeen, kun tulin Lontoosta. Hirveesti tekis vaan mieli kainaloon ja halaukseen. Ja mie oon kyllästynyt siihen, että aina kun tulen kotiin, täällä ei ole ketään odottamassa ja sanomassa "moi" ja jakamassa päivän kuulumisia. Mie en varmaan enää edes osaisi olla sinkku.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

..tuo joululaskuri aiheuttaa stressià...op

Anonyymi kirjoitti...

Lomilla on taipumus kulua nopeasti. Mutta töissä aika varmaankin menee vikkelään ja rakkaasi on vierelläsi ennenkuin huomaatkaan...saat siis joululahjan ikäänkuin etukäteen ;)